Gündem

Bakan Tunç açıkladı! "Filistin'de 3 bin 500'den fazla çocuk katledildi" Bakan Tunç açıkladı! "Filistin'de 3 bin 500'den fazla çocuk katledildi" İsrail'in 23 gündür Gazze'de ki masumlara saldırmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Ateşkes çağrılarını dikkate almayan İsrail'e sert eleştirilerde bulunan Adalet Bakanı Tunç ölen çocuk sayısını açıkladı.
Mood Ödülleri bu yıl iki şehirde verilecek Mood Ödülleri bu yıl iki şehirde verilecek Her yıl yönetmen Burak Akan başkanlığında düzenli olarak yapılan Mood Ödülleri, Cumhuriyet'in 100. yılına özel konsepti ile hem Ankara'da hem de İstanbul'da düzenlenecek.
Doğu Ekspresi biletleri satışa çıktı mı, yataklı vagon bilet fiyatları ne kadar, çocuklar ücretsiz mi? Doğu Ekspresi biletleri satışa çıktı mı, yataklı vagon bilet fiyatları ne kadar, çocuklar ücretsiz mi? Dünyanın en iyi dört rotasından biri olarak gösterilen Ankara - Kars hattında sefer yapan Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet satışları başladı. Doğu Ekspresi'nde bilet satışlarının başlaması ile birlikte vagonların fiyatları merak konusu oldu.
2023 2024 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 2024 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları sona erdi. VGM burs başvurularının sona ermesi ile birlikte başvuru yapan adaylar da sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı.
Uzman Öğretmenlik sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı mı? Uzman Öğretmenlik sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı mı? Uzman öğretmenlik sınavı için geri sayım başladı. Sınava katılım sağlayacak adaylar sınav tarihi ve sınav giriş belgeleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Sınav giriş belgesinin erişime açılıp açılmadığı merak edilirken detayları derledik.
Türkiye Diyanet Vakfı, “Anne Baba Okulu” seminerleri düzenliyor Türkiye Diyanet Vakfı, “Anne Baba Okulu” seminerleri düzenliyor Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) her yıl olduğu gibi bu yılda “Anne Baba Okulu” seminerleri düzenlemeye başladı.
Yaşlı bakım çalışanları Avrupa yolunda Yaşlı bakım çalışanları Avrupa yolunda İlgilen Yaşlı Bakım Hizmetleri Genel Müdürü Ümit Kuşgöz, yaşlı balım uzmanlarının çalışmak için yurt dışına yerleştiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını açıkladı.
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Denetleme Kurumu 20 personel alacak! Sigortacılık ve Özel Emeklilik Denetleme Kurumu 20 personel alacak! Kamuda çalışmak isteyen kişiler için Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetileme Kurumu tarafından 20 Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi.
Bakan Özhaseki duyurdu! 1 ayda 50 bin konut teslim edeceğiz Bakan Özhaseki duyurdu! 1 ayda 50 bin konut teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının ne zaman teslim edileceği konusunda önemli açıklamalara yer verdi.
Kızılay açıkladı! Filistin'de inşa ettiğimiz insani lojistik deposu bombalandı Kızılay açıkladı! Filistin'de inşa ettiğimiz insani lojistik deposu bombalandı Bugün Kızılay Başkanı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Filistin'de inşa edilen lojistik deposunun bombalandığı öğrenildi.
Okullarda ortak sınav tarihi ne zaman, ortak sınava hangi sınıflar girecek? Okullarda ortak sınav tarihi ne zaman, ortak sınava hangi sınıflar girecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan ortak sınavlarla ilgili olarak öğrencilerin soru işaretleri arttı. Ortak sınavların ne zaman, hangi tarihlerde yapılacağı ve hangi sınıfları kapsayacağı merak edildi.