Gündem

Düğünde havaya ateş açtı, arkadaşı 'gerekeni yaptı' diye övdü Düğünde havaya ateş açtı, arkadaşı 'gerekeni yaptı' diye övdü Konya'da katıldığı düğünde havaya rast gele ateş açan kişi çevredekiler tarafından görüntülendi. Düğün magandası ateş açtıktan sonra kendini görüntüleyen arkadaşının 'gerekeni yaptı' övgüsü ise dikkat çekti.
Tefecilik yapan baba oğula operasyon düzenlendi Tefecilik yapan baba oğula operasyon düzenlendi Eskişehir'de tefecilik yapan baba oğula jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Baba ve 2 oğlu yakalandı.
Sahil Güvenlik 10 bini aşkın göçmen yakaladı Sahil Güvenlik 10 bini aşkın göçmen yakaladı Ülke genelinde emniyet ekipleri kaçakçılık operasyonlarına devam ederken son olarak Sahil güvenlik ekipleri yaptığı operasyonlarda son bir ayda 10 bini aşkın kaçak göçmen yakaladı
2024 YKS başvuru tarihleri takvimi açıklandı mı, YKS ne zaman yapılacak? 2024 YKS başvuru tarihleri takvimi açıklandı mı, YKS ne zaman yapılacak? YKS ile ilgili olarak araştırmalar başladı. Üniversite sınavına girecek olan milyonlarca aday 2024 yılında yapılacak olan YKS hakkında ÖSYM'den açıklama beklerken güncel bilgileri derledik.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Avusturya merkezli organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi Bakan Yerlikaya açıkladı! Avusturya merkezli organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, her geçen gün yeni bir başarıya imza attıldığını duyururken son olarak ‘Reis’ lakaplı elebaşı Hakan Ayık’ın organize ettiği Avusturya merkezli uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’nun çökertildiğini duyurdu.
LGS sınav tarihi belli oldu LGS sınav tarihi belli oldu Her yıl milyonarca öğrencinin liseye geçiş yapmak için girdiği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sınav tarihi ilgili açıklama yaptı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan otoyol ve köprülerin satılması iddialarıyla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan otoyol ve köprülerin satılması iddialarıyla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile son günlerde sosyal medyada sıklıkla duyurulan 'otoyol ve köprülerin satılması' iddialarına yanıt geldi. Söz konusu iddialar bakanlığın açıklamasının ardından netlik kazandı.
Rekabet Kurulu Başkanlığına atanan Birol Küle kimdir, kaç yaşında? Rekabet Kurulu Başkanlığına atanan Birol Küle kimdir, kaç yaşında? Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı. Birol Küle'nin atama haberinin ardından hayatına ve kariyerine ilişkin detaylar merak edildi.
T24 yazarı Gazeteci Tolga Şardan tutuklandı T24 yazarı Gazeteci Tolga Şardan tutuklandı T24 yazarı Gazeteci Tolga Şardan, "MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na sunduğu 'yargı raporunda neler var?" başlıklı yazısı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın resmen başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Konutların turizm amaçlı kiralanması hakkındaki kanun Resmi Gazete’de yayımlandı! Konutların turizm amaçlı kiralanması hakkındaki kanun Resmi Gazete’de yayımlandı! Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Kamuoyuna duyurulan yeni düzenlemeye ilişkin ayrıntıları derledik.
Sağlık Bakanlığı 216 işçi alım ilanını yayımladı! Sağlık Bakanlığı 216 işçi alım ilanını yayımladı! Resmi Gazete'de yayımlanan son işçi alım ilanlarına göre Sağlık Bakanlığı tarafından temizlik personeli kadrosu için alımların yapılacağı öğrenildi.
Meteoroloji'den Marmara ve Ege Bölgesi için sarı kodlu sağanak uyarısı! Meteoroloji'den Marmara ve Ege Bölgesi için sarı kodlu sağanak uyarısı! 2 Kasım tarihinde sabah saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere sağanak yağışın etkisini sürdüreceği konusunda Marmara ve Ege için uyarı geldi.