Gündem

Doğu ve Akdeniz Bölgesi için Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı! Doğu ve Akdeniz Bölgesi için Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kuvvetli sağanak yağışa karşı iki bölge için peş peşe uyarılar yapıldı.
Dışişleri Bakanlığı koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför alımı yapacak! Dışişleri Bakanlığı koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför alımı yapacak! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilana göre Dışişleri Bakanlığı tarafından toplamda 50 personel alımı yapılacağı öğrenildi.
AFAD'tan Babala'ya Teşekkür Belgesi açıklaması geldi! AFAD'tan Babala'ya Teşekkür Belgesi açıklaması geldi! Deprem döneminde yaptığı yardımlar nedeni ile Oğuzhan Uğur'a gönderilen teşekkür belgesi hakkında AFAD açıklama yaptı.
Sağlık Bakanlığı Kasım ayında 25 Uzman Yardımcısı alacak! Sağlık Bakanlığı Kasım ayında 25 Uzman Yardımcısı alacak! Kamuda uzman olarak çalışmak isteyen kişiler için bakanlık tarafından Kasım ayı personel alım ilanları duyuruldu.
2024 Hac kura sonuçları açıklandı! 2024 Hac kura sonuçları açıklandı! Son Dakika! Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çekilen hac kuralarının sonuçları az önce açıklandı.
2024 hac kura sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 hac kura sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çekilen hac kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı.
2023 Kasım ara tatil tarihleri belli oldu mu, 9 günlük ara tatil ne zaman? 2023 Kasım ara tatil tarihleri belli oldu mu, 9 günlük ara tatil ne zaman? Okullarda ara tatil tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimi merak edilirken okullarda ara tatil tarihleri de araştırmaya başlandı. Öğrenciler kasım ayının gelişi ile birlikte 9 günlük ara tatil için sorgulamalarına başladı.
Bu da oldu! Instagrama sanal arkadaş geliyor Bu da oldu! Instagrama sanal arkadaş geliyor Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulaması Instagram bir süredir yapay zeka destekli sanal arkadaş oluşturma özelliğinin üzerinde çalışıyor.
Son dakika! Instagramda erişim problemi yaşanıyor Son dakika! Instagramda erişim problemi yaşanıyor 2 Kasım Perşembe sabahından bu yana kullanıcılar tarafından Instagrama erişim problemi olduğu belirtiliyor.
MEB açıkladı! Yeni müfredat gelecek yıldan itibaren kademeli şekilde uygulanacak MEB açıkladı! Yeni müfredat gelecek yıldan itibaren kademeli şekilde uygulanacak MEB tarafından önümüzdeki ay duyurulacak olan yeni müfredat 2024-2025 eğitim öğretim döneminden itibaren okul öncesi, ilkokul birinci, ortaokul beşinci ve lise dokuzuncu sınıflardan itibaren kademeli şekilde uygulanacak.
Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformundan İsrail'e tepki Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformundan İsrail'e tepki Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, İsrail'in uluslararası ceza mahkemesinde dava açılmasını ve ayrıca Türkiye mahkemelerinde yargılanılmasını istedi
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Türkiye olarak Gazze'ye tüm desteği vermeye hazırız Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Türkiye olarak Gazze'ye tüm desteği vermeye hazırız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden Gazze'de ki ihtiyaç sahibi çocuklar için açıklama yaptı.