Gündem

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için sağanak ve fırtına uyarısı! Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için sağanak ve fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Marmara Bölgesi için sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldığı öğrenildi.
4 Kasım tarihli Cumhurbaşkanı atama kararları Resmi Gazete'de! 4 Kasım tarihli Cumhurbaşkanı atama kararları Resmi Gazete'de! Bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları yayımlandı.
Bakan Koca'dan Gazze'deki ambulans konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin açıklama! Bakan Koca'dan Gazze'deki ambulans konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin açıklama! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından İsrail'in Gazze'deki ambulans konvoyuna düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama geldi.
GSB yurtlarında 1 sene içerisinde 47 yemekhane işletmesinin sözleşmesi feshedildi GSB yurtlarında 1 sene içerisinde 47 yemekhane işletmesinin sözleşmesi feshedildi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılan son açıklamada GSB yurtlarındaki yemekhane işletmelerinden bahsedildi.
Türkiye Tekel Bayileri sigara satışını durdurmayı planlıyor! Türkiye Tekel Bayileri sigara satışını durdurmayı planlıyor! Sigaraya gelen son zammın ardından Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından sosyal medya hesabından satışların durdurulabileceği konusunda açıklama geldi.
Son Dakika! Mecidiyeköy metro durağında şüpheli paket alarmı verildi Son Dakika! Mecidiyeköy metro durağında şüpheli paket alarmı verildi İstanbul Mecidiyeköy metro durağında bulunan şüpheli bir paket nedeni ile polisin girişleri durdurarak geçişleri önlediği öğrenildi.
Bakanlık duyurdu! Türkşeker'e 115 sürekli işçi alımı yapılacak Bakanlık duyurdu! Türkşeker'e 115 sürekli işçi alımı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte yakın zamanda personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.
Banu Parlak neden gözaltına alındı? Banu Parlak neden gözaltına alındı? Bir süredir Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aralarında sorun olan Banu Parlak son günlerde Dilan Polat'a yaptığı göndermeler ile gündeme gelmişti. Banu Parlak bu aksam saatlerinde gözaltına alındı.
5 Kasım Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? 5 Kasım Pazar günü İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? Ülkemizde düzenlenen çeşitli etkinlikler nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılıyor. İstanbul'da düzenlenecek olan İstanbul Maratonu nedeniyle hangi yolların trafiğe kapatılacağı da merak edildi.
Hem tuvaletten hem de tırdan binlerce yasaklı madde çıktı Hem tuvaletten hem de tırdan binlerce yasaklı madde çıktı Emniyet ekipleri ülke genelinde huzuru ve güvenliği sağlamak için operasyonlarına ve çalışmalarına devem ediyor. Son olarak Konya'da yapılan operasyonda 55 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kaynakların tamamen tükendiği Gazze'de Türk Kızılay ekibi yemekleri odun ateşinde pişiriyor Kaynakların tamamen tükendiği Gazze'de Türk Kızılay ekibi yemekleri odun ateşinde pişiriyor Geçtiğimiz haftalarda Gazze'ye giden Türk Kızılayı ekibi imkanların giderek tükenmesi sebebiyle zor anlar yaşıyor. Ekipler gazın bitmesi nedeniyle dağıtılan yemekleri odun ateşinde pişiriyor.
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yüksek hızlı trenlerimizle taşıdığımız yolcu sayısı 79,5 milyonu geçti Bakan Uraloğlu açıkladı! Yüksek hızlı trenlerimizle taşıdığımız yolcu sayısı 79,5 milyonu geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yüksek Hızlı Tren'in bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşı taşıdığını belirtti.