Gündem

Bakan Yerlikaya açıkladı! 77 ilde eşzamanlı operasyon düzenlendi Bakan Yerlikaya açıkladı! 77 ilde eşzamanlı operasyon düzenlendi Ülke genelinde güvenlik ve huzuru sağlamak için devam eden operasyonlar devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya yeni yapılan operasyonla ilgili bilgi verdi.
Meteoroloji'den o iller için sel ve fırtına uyarısı! Meteoroloji'den o iller için sel ve fırtına uyarısı! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada belirli illerde sel ve fırtınanın beklendiği ifade edildi.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik İsrail Filistin sorusu nedir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik İsrail Filistin sorusu nedir? Bugün yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'ndaki 1 milyon TL değerindeki soru gündem oldu. Konu ile ilgili ise açıklama geldi.
Ziraat Bankası Kasım ayı için Müfettiş yardımcısı alım ilanını duyurdu! Ziraat Bankası Kasım ayı için Müfettiş yardımcısı alım ilanını duyurdu! Kasım ayı için Ziraat Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre Müfettiş yardımcısı kadroları için personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları sesini duyurmak için meydanlara indi! Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları sesini duyurmak için meydanlara indi! EYT kapsamından faydalanamayan staj ve çıraklık mağdurları emeklilik hakkı elde edebilmek ve sesini duyurmak için meydanlarda eş zamanlı bir araya geldi.
60 KPSS puanı ile belediyeye itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacak! 60 KPSS puanı ile belediyeye itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacak! Belediyede çalışmak isteyen kişiler için 60 KPSS puan şartı ile itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı öğrenildi.
MSB duyurdu! Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu MSB duyurdu! Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 1 asker şehit olduğu ifade edildi.
1000 hakim ve savcı yardımcısı sınav ilanı duyuruldu! 1000 hakim ve savcı yardımcısı sınav ilanı duyuruldu! Adalet Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada Adli Yargı Hakim ve Savcı Yardımcılığı, İdari Yargı Hakim Yardımcılığı ve Avukatlık Mesleğinden Adli Yargı Hakim ve Savcı Yardımcılığı sınavı yapılacağı öğrenildi.
Bakan Koca açıkladı! Gazze'ye yardım için sularımızda bekletilen 2 yardım gemisi harekete geçti Bakan Koca açıkladı! Gazze'ye yardım için sularımızda bekletilen 2 yardım gemisi harekete geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze için hazırlanan 2 yardım gemisi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bir süredir bekletilen yardım gemileri harekete geçti.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 8 ilde 21 mağara ve sığınak imha edildi Bakan Yerlikaya açıkladı! 8 ilde 21 mağara ve sığınak imha edildi Bakan Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında barınmak için hazırladıkları mağara ve sığınakların imha edilmesine yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda 21 hedefin imha edildiğini açıkladı
5 Kasım'da ülke genelindeki camilerde Gazze için dua edilecek 5 Kasım'da ülke genelindeki camilerde Gazze için dua edilecek İsrail'in Gazze'ye saldırıları günlerdir devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında İsrail'e karşı protestolar devam ederken son olarak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın yatsı namazında ülke genelindeki camilerde Gazze'ye dua edileceğini bildirdi.
Defalarca drift attı! 20 bin lira ceza yedi Defalarca drift attı! 20 bin lira ceza yedi Kırıkkale'de kavşakta kendi aracı ile defalarca drift atan araç sürücüsüne 20 bin 342 lira para cezası kesildi.