Gündem

E-İhracat Zirvesi Ankara'da başlayacak! E-İhracat Zirvesi Ankara'da başlayacak! Ticaret Bakanlığı himayesinde ATO Congresium'da düzenlenecek E-İhracat Zirvesi 8 Kasım tarihinde Ankara'da başlıyor.
Bakan Göktaş açıkladı! 408 SHM ile vatandaşlarımızın yanındayız Bakan Göktaş açıkladı! 408 SHM ile vatandaşlarımızın yanındayız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, SHM'ler hakkında açıklamada bulundu. Aile odaklı sosyal hizmet anlayışı ile vatandaşın yanında olduklarını bildiren Bakan Göktaş, 2 SHM'nin daha hizmete açılacağını duyurdu.
Silah kaçakçılığına yönelik Ankara dahil 66 ilde yapılan operasyonda 715 şüpheli yakalandı Silah kaçakçılığına yönelik Ankara dahil 66 ilde yapılan operasyonda 715 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bakanlık bu kez silah kaçakçılığına yönelik Ankara dahil 66 ilde operasyon düzenlendiğini bildirdi.
Deprem Uzmanı 7 büyüklüğünde deprem olabilir diyerek il il uyardı! Deprem Uzmanı 7 büyüklüğünde deprem olabilir diyerek il il uyardı! Türkiye genelinde deprem ihtimali olan iller uzmanlar tarafından açıklanırken, uzman isimden yaşanabilecek olan afetlere ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Polis Akademisi Başkanlığı kuruluşunun 86. yıldönümünü kutladı! Polis Akademisi Başkanlığı kuruluşunun 86. yıldönümünü kutladı! Bugün tam 86 yıl önce kurulan Polis Akademisi Başkanlığı için yıldönümü nedeni ile Anıttepe'de tören düzenlendi.
Barış Yarkadaş kimdir, gazeteciliği neden bıraktı? Barış Yarkadaş kimdir, gazeteciliği neden bıraktı? Bugün canlı yayında son dakika gazeteciliği bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Kaza yapan otomobilin LPG tankı patladı! 6 kişi hayatını kaybetti Kaza yapan otomobilin LPG tankı patladı! 6 kişi hayatını kaybetti Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen kazada LPG tankı patladı. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre toplamda 6 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bakan Tunç'tan hukuk mesleklerine giriş sınavı açıklaması! Bakan Tunç'tan hukuk mesleklerine giriş sınavı açıklaması! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan son açıklama ile birlikte hukuk mesleklerine giriş sınavının yapılacağı ifade edildi.
Dilan ve Engin Polat soruşturmasında Ankara'daki operasyonda 2 kişi daha tutuklandı! Dilan ve Engin Polat soruşturmasında Ankara'daki operasyonda 2 kişi daha tutuklandı! Bir gün önce tutuklanan Dilan ve Engin Polat davasında bugün yeni tutuklamaların daha gerçekleştirildiği öğrenildi.
KYK yurdunda 140 öğrencinin zehirlenmesine ilişkin Valilik'ten açıklama! KYK yurdunda 140 öğrencinin zehirlenmesine ilişkin Valilik'ten açıklama! Yalova'da bulunan kız KYK yurdunda toplamda 140 öğrencinin zehirlendiği yönünde bilgilendirme yapılmıştı. Konu ile ilgili Valilik tarafından açıklama geldi.
Evlilik kredisi bekleyenleri bakanlık uyardı! Evlilik kredisi vaadiyle dolandırılmayın Evlilik kredisi bekleyenleri bakanlık uyardı! Evlilik kredisi vaadiyle dolandırılmayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan evlilik kredisi ile ilgili detaylar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından detaylar açıklanmaya devam ederken bu kez dolandırıcılara karşı uyarı geldi.
PKK terör örgütü üyelerinin kullandığı mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirildi PKK terör örgütü üyelerinin kullandığı mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahraman Mehmetçik’in icra ettiği arama-tarama faaliyetlerinde bulunan bir sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.