Gündem

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Amerika vatandaşı olmak isteyenlerin başvurduğu Green Card başvuru süreci tamamlandı. Green Card başvurularının sona ermesinin ardından sonuçların ne zaman ve nereden açıklanacağı sorgulanmaya başladı.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, Gazi Üniversitesi '100. Yılda Cumhuriyet ve Eğitim' konferansına katıldı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Gazi Üniversitesi '100. Yılda Cumhuriyet ve Eğitim' konferansına katıldı Ünlü tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Gazi Üniversitesi tarafından Mimar Kemaleddin Salonu'nda “100. Yılda Cumhuriyet ve Eğitim” başlıklı konferansa katıldı. Konferansta konuşma yapan Ortaylı dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
EGM hemşire alımı başvurusu ne zaman bitecek, başvuru şartları nedir, sınav tarihi ne zaman? EGM hemşire alımı başvurusu ne zaman bitecek, başvuru şartları nedir, sınav tarihi ne zaman? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hemşire alımı ilanı yayımlandı. Adaylar ise EGM hemşire alımı başvurusu detaylarına ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Söz konusu alıma ilişkin merak edilenleri derledik.
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ile 3000 TL burs imkanı sağlıyor Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ile 3000 TL burs imkanı sağlıyor Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından toplam 5 bin öğrenciye burs imkanı sunulan "Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı" başvuruları 13 Kasım’a kadar devam ediyor.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 300 suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya açıkladı! 300 suç örgütü çökertildi Ülke genelinde huzuru ve güvenliği sağlamak için operasyonlar devam ederken Bakan Yerlikaya açıklama yaptı.
ÖSYM 2024 sınav takvimi KPSS, YKS, ALES, DGS, MSÜ, YDS başvuruları ne zaman yapılacak, sınavlar hangi tarihte? ÖSYM 2024 sınav takvimi KPSS, YKS, ALES, DGS, MSÜ, YDS başvuruları ne zaman yapılacak, sınavlar hangi tarihte? 2024 ÖSYM sınav takvimi yayımlandı. YKS, KPSS, ALES, DGS, MSÜ ve YDS gibi birçok sınavın gerçekleştirileceği tarih, başvuru tarihleri ile birlikte yayımlandı. Merak edilen sınavların başvuru ve gerçekleşeceği tarihi derledik.
KYK burs sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? KYK burs sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? KYK burs ve kredi sonuçları için bekleyiş sürüyor. Ekim ayında alınan başvuruların sonuçlanmasını bekleyen öğrencilerin gözü yapılacak açıklamaya çevrildi. Bununla birlikte KYK burs sonuçlarının nereden, nasıl sorgulanacağı merak konusu oldu.
Adalet Bakanlığı 1000 hakim ve savcı yardımcısı alacak Adalet Bakanlığı 1000 hakim ve savcı yardımcısı alacak Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adalet Bakanlığı 2023 dönemi için tespit edilen ihtiyaç durumuna göre 1000 adli ve idari yargı hakim ve savcı yardımcısı alacak. Başvurular 8-16 Kasım'da alınacak.
Başvuru için son günler! EGM Hemşire alımlarına başladı Başvuru için son günler! EGM Hemşire alımlarına başladı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son ilanda hemşire kadrosu için alımların yapılacağı öğrenildi.
Doğal Afet Sigortaları Kurumu Çalışma Esaslarına yönelik yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı! Doğal Afet Sigortaları Kurumu Çalışma Esaslarına yönelik yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı! 8 Kasım tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararında Sigortacılık ve Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yeni yönetmelik duyuruldu.
Marmara depreminin ardından Naci Görür'den kritik açıklama! Marmara depreminin ardından Naci Görür'den kritik açıklama! Bugün meydana gelen Marmara depreminin ardından uzman isim Naci Görür konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Kentsel dönüşüm kanun teklifi TBMM'de kabul edildi! Kentsel dönüşüm kanun teklifi TBMM'de kabul edildi! Gelen son dakika haberi ile birlikte kentsel dönüşüm düzenlemelerini içeren kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiği ifade edildi.