Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı yazılı ve sözlü sınavla 10 müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Alımı yapılacak olan branşla ilgili detayları açıklayan Bakanlık, başvuru tarihlerini de duyurdu.
112'ye yalan ihbar verdi, 300 polise kendisini saatlerce arattırdı 112'ye yalan ihbar verdi, 300 polise kendisini saatlerce arattırdı Nevşehir'de 16 yaşındaki genç kız 112 Acil sağlık ekiplerini arayarak yalan ihbarda bulundu ve kendisini saatlerce arattırdı.
ATO Başkanı Baran 10 Kasım'a özel mesaj yayımladı ATO Başkanı Baran 10 Kasım'a özel mesaj yayımladı ATO Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Hatay'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama Hatay'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama AFAD'ın resmi internet sitesindeki bilgiye göre, merkez üssü Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,9 olarak açıkladı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Narkogüç operasyonları kapsamında 210 şüpheli şahıs yakalandı Bakan Yerlikaya açıkladı! Narkogüç operasyonları kapsamında 210 şüpheli şahıs yakalandı Ülke genelinde huzur ve güvenliği sağlamak için operasyonlar devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Ankara merkezli 32 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonları ile ilgi veren Yerlikaya, 210 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyuru ile birlikte kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış beklendiği ifade edildi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan kimyasal silah kullanılıyor iddialarına yanıt! İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan kimyasal silah kullanılıyor iddialarına yanıt! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadelede kimyasal silah kullanıldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı sınav ilanını duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı sınav ilanını duyurdu! Bugün yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi.
Hatay'da 275 gün sonra enkaz altından ceset çıkarıldı! Hatay'da 275 gün sonra enkaz altından ceset çıkarıldı! 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinde büyük yıkımların yaşandığı Hatay'da 275 gün sonra bir ceset çıkarıldı.
Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et açıklaması geldi! Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et açıklaması geldi! Bugün Et ve Süt Kurumu tarafından yurt dışı canlı hayvan ve karkas alımı hakkındaki iddialara yazılı bir yanıt geldi.
MSB Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde teröristlere ait mağara ve sığınakları paylaştı! MSB Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde teröristlere ait mağara ve sığınakları paylaştı! MSB tarafından yapılan son açıklama ile birlikte teröristlere ait mağara ve sığınakların bulunduğu tespit edildi.
Malatya-Ankara seferini yapan uçak kalp krizi geçiren yolcu nedeniyle acil iniş yaptı! Malatya-Ankara seferini yapan uçak kalp krizi geçiren yolcu nedeniyle acil iniş yaptı! Malatya'dan Ankara'ya uçan uçakta bir yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeni ile acil iniş yaptığı öğrenildi.