Gündem

Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL’lik destek verilecek Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL’lik destek verilecek Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından önemli bir açıklama geldi. Bakan Bak, yapmış olduğu açıklamasında afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL’lik destek verileceğini belirtti.
İstanbul'da metrobüs kazası faciası! 1 kişi vefat etti, onlarca yaralı var İstanbul'da metrobüs kazası faciası! 1 kişi vefat etti, onlarca yaralı var Türkiye güne İstanbul'dan gelen kaza haberi ile başladı. İki metrobüsün karıştığı olayda ağır yaralananlar olduğu öğrenildi.
Osmancık'ta 20 bin ton çeltik rekoltesi bekleniyor Osmancık'ta 20 bin ton çeltik rekoltesi bekleniyor Türkiye'nin önemli pirinç üretim merkezlerinden Çorum'un Osmancık ilçesinde bu yıl 20 bin ton çeltik rekoltesi beklendiği ifade edildi. Çeltik üreticileri bekledikleri rekolteye ilişkin açıklamalar yaparken eylül ayında yapılacak olan hasat için de çalışmaların başladığı ifade edildi.
Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı, kargom ne zaman gelir? Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı, kargom ne zaman gelir? 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatiller kapsamında yer alıyor. Cuma gününe denk olan resmi tatilde tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışmayacak. Kargosu olan vatandaşlar kargoların 30 ağustos cuma günü dağıtıma çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Kargolar 30 Ağustos'ta dağıtım yapar mı?
Sigaraya yeni zam geliyor Sigaraya yeni zam geliyor Yılbaşından bu yana peş peşe gelen zamlar vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Son olarak aktarılan habere göre sigara fiyatlarına yeni zam geleceği duyuruldu.
30 Ağustos'ta düzenlenecek resmi kutlamaların programı belli oldu 30 Ağustos'ta düzenlenecek resmi kutlamaların programı belli oldu Türkiye yarın bağımsızlığının en önemli anlarından birisi olan Dumlupınar Başkomutanlık Meydan muharebesinin yıl dönümünü kutlayacak. Ülkenin kurulması yolunda son düzlük olan bu savaşta Yunanlılara üstünlük kurulmuş ve batıda işgal edilen şehirler ele geçirilmişti.
30 Ağustos'ta eczaneler açık mı, hizmet veriyor mu, nasıl olacak? 30 Ağustos'ta eczaneler açık mı, hizmet veriyor mu, nasıl olacak? Yarın ülke genelinde resmi tatillerden birisi olan 30 Ağustos günü yaşanacak. Bu özel gün münasebetiyle günlükl hayattaki bazı kurumların işleyişlerinde ise farklılıklar yaşanacak.
30 Ağustos günü PTT Şubeleri kapalı mı olacak, hizmet verilecek mi? 30 Ağustos günü PTT Şubeleri kapalı mı olacak, hizmet verilecek mi? Cuma günü Türkiye'nin milli günlerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü kutlanacak. Bugünün resmi tatil olmasından dolayı günlük hayatta kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet planlarında değişikliğe gidilecek.
29 Ağustos yarım gün mü, tatil mi? 29 Ağustos yarım gün mü, tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde 29 Ağustos Perşembe’nin resmi ya da yarım gün tatil olup olmadığı merak ediliyor. Şu anda okulların tatil olması sebebi ile bu konu daha çok özel sektör çalışanlar tarafından araştırılıyor.
33. Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ankara'da yapıldı 33. Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Ankara'da yapıldı Milli Eğitim Bakanlığı, 33. Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısını Ankara'da düzenledi. Düzenlenen toplantıda çok önemli konular masaya yatırlıdı.
30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu? 30 Ağustos Cuma günü kargolar çalışıyor mu? Günümüzde sıklıkla kargo alan ya da gönderen vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargoların çalışıp çalışmadığı merak ediyor. Kargo şirketleri ve PTT kargonun 30 Ağustos'ta çalışma durumu merak edilirken araştırmalar da devam ediyor.
30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaçta açılacak, kaçta kapanacak? 30 Ağustos Cuma AVM'ler açık mı, kaçta açılacak, kaçta kapanacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında araştırmalar başladı. 30 Ağustos tarihinin bu yıl cuma gününe denk gelmesi sebebiyle AVM'lerin çalışma durumu sorgulanıyor.