Gündem

Milli Ağaçlandırma Günü'nde 5 milyon 2023 fidan toprakla buluşturuldu Milli Ağaçlandırma Günü'nde 5 milyon 2023 fidan toprakla buluşturuldu 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri nedeniyle ülkenin dört bir yanında ağaç dikme etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında 5 milyon 2023 fidan toprakla buluşturularak 81 ilde 'Cumhuriyet Ormanları' oluşturuldu.
Hudut sınırında kuş uçurtulmuyor! Son üç ayda 200 terörist yakalandı Hudut sınırında kuş uçurtulmuyor! Son üç ayda 200 terörist yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hudut sınırında 15 Ağustos- 10 Kasım tarihleri arasında 44 terör mensubunun etkisiz hale getirildiğini 200 teröristinde yakalandığını açıkladı.
MEB'in öğretmenlere dağıtacağı beyaz önlükler tanıtıldı! Şimdiden 900 bin öğretmen talepte bulundu MEB'in öğretmenlere dağıtacağı beyaz önlükler tanıtıldı! Şimdiden 900 bin öğretmen talepte bulundu Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediye edeceği önlükler tanıtıldı. Önlüklere şimdiden 900 bin öğretmen talepte bulundu.
2024 YKS başvuru ücreti belli oldu mu, ne kadar? 2024 YKS başvuru ücreti belli oldu mu, ne kadar? 2024 yılında yapılacak olan YKS ile ilgili sorgulamalar arttı. YKS'nin yapılacağı tarih ÖSYM tarafından yayımlanan takvimle belli olurken sınav başvuru ücreti de araştırma konusu oldu.
Yunus Emre Enstitüsünden Fransız öğrencilere eğitim programı Yunus Emre Enstitüsünden Fransız öğrencilere eğitim programı Yunus Emre Enstitüsü, Fransa'da geleceğin Fransız diplomatlarına yönelik eğitim programı düzenledi. Yüksek lisans öğrencilerine yönelik düzenlenen programa yaklaşık 40 kişi katıldı.
Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika haberine göre, merkez üssü Antalya, Alanya olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.
Cesedi bazanın altından çıkmıştı! 17 yaşındaki kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Cesedi bazanın altından çıkmıştı! 17 yaşındaki kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Çankırı'da günlerce aranan kadının cesedi yaşadığı evde bazanın altında çıkmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında kadının, 17 yaşındaki kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı! 11 Kasım karayollarında son durum Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı! 11 Kasım karayollarında son durum Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaşıldı. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü kesimlerde ulaşım kontrollü sağlandığı bildirilirken vatandaşlar da bu yollar hakkında bilgilendirildi.
Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan yapı anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan yapı anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete aracılığı ile alınan çeşitli kararlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan yapı anlaşmasının detayları da resmi Gazete'de yayımlanarak duyuruldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden turuncu ve sarı kodlu sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden turuncu ve sarı kodlu sağanak yağış uyarısı! MGM tarafından yayımlanan son uyarılarda Marmara ve Ege bölgesinin belirli kesimleri için turuncu ve sarı kodlu uyarı verildiği ifade edildi.
Bakan Özhaseki açıkladı! Deprem bölgesinde yapılacak 100 bin çelik köy evi için ihaleye çıkılacak Bakan Özhaseki açıkladı! Deprem bölgesinde yapılacak 100 bin çelik köy evi için ihaleye çıkılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalarda deprem bölgesinde yapılacak olan 100 bin çelik köy evinin ihaleye çıkacağı öğrenildi.
Üç bakanlığa ilişkin ek ders kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Üç bakanlığa ilişkin ek ders kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! 11 Kasım tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarında üç bakanlığa ilişkin ek ders saatlerinde değişiklik yapılması hakkında karar yayımlandı.