Gündem

Açık liseye geçişler büyük oranda azaldı Açık liseye geçişler büyük oranda azaldı Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 yılı yönetmeliğinde yaptığı değişiklikler açık liselere geçişleri yüksek oranda azalttı.
Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar başvuruları başladı! Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar başvuruları başladı! Üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar desteği ile 10 GB internet desteği şartları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bununla birlikte milyonlarca öğrenci için başvuruların başladığı son dakika olarak duyuruldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Bin 222 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Bin 222 düzensiz göçmen yakalandı Ülke içinde ve sınırda güvenliği sağlamak için operasyonlar devam ederken İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sınırda düzenlenen operasyonda 82 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü ve bin 222 düzensiz göçmen yakalandı" dedi.
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte kuvvetli rüzgar beklendiği ifade edildi.
Bakan Tekin'den 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' açıklaması! Bakan Tekin'den 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bugün gerçekleştirilen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda önemli açıklamalara yer verdi.
Adıyaman'da gece yarısı 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Adıyaman'da gece yarısı 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Adıyaman'da gece yarısı 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Üniversiteye en az 50 KPSS puanı ile temizlik personeli alınacak! Üniversiteye en az 50 KPSS puanı ile temizlik personeli alınacak! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan ile birlikte 4 farklı kadroda yapılacak olan personel alımı için detaylar belli oldu.
Hacettepe Üniversitesi Beytepe yurdunda bir öğrenci intihar etti! Hacettepe Üniversitesi Beytepe yurdunda bir öğrenci intihar etti! Bugün akşam saatlerinde gelen son dakika bilgisine göre Hacettepe Üniversitesi Beytepe yurdunda bir öğrencinin intihar ettiği öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından son 1 ayda sosyal medya provokasyonlarına karşı 79 kişiye işlem yapıldı! İçişleri Bakanlığı tarafından son 1 ayda sosyal medya provokasyonlarına karşı 79 kişiye işlem yapıldı! Sosyal medya provokasyonlarına karşı yapılan çalışma kapsamında toplamda 79 şüpheli hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.
Bakan Yerlikaya Sarallar adlı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu! Bakan Yerlikaya Sarallar adlı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kafes’ operasyonlarına devam edildiğini duyurmuştu. Bakan Yerlikaya, devam eden operasyonlar sırasında Sarallar adlı suç örgütünün çökertildiğini belirterek önemli bir açıklamada bulundu.
Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak? Son olarak iki hafta önce düzenlenen kabine toplantısının bu hafta gerçekleşip gerçekleşmeyeceği en çok merak edilenler arasına girdi.
Bakan Yumaklı duyurdu! Tarım sayımını 2026'da bitirmeyi hedefliyoruz Bakan Yumaklı duyurdu! Tarım sayımını 2026'da bitirmeyi hedefliyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bugün yaptığı açıklamalarda tarım sayımına yönelik gidişattan ve hedeflerden bahsetti.