Gündem

Meteoroloji'den Ege ve Karadeniz için kuvvetli fırtına uyarısı! Meteoroloji'den Ege ve Karadeniz için kuvvetli fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son uyarılar çerçevesinde belli bölgesinde kuvvetli fırtına ve yağışın beklendiği öğrenildi.
Polis Akademisi Başkanlığı'ndan 29. POMEM eğitim sonu sınav duyursu! Polis Akademisi Başkanlığı'ndan 29. POMEM eğitim sonu sınav duyursu! Bugün Polis Akademisi Başkanlığı tarafından dönemsel olarak gerçekleştirilen eğitim sonu sınavlarına ilişkin açıklama geldi.
Bakan Ersoy açıkladı! 2028'de kişi başı gecelik harcamayı 130 dolar hedefliyoruz Bakan Ersoy açıkladı! 2028'de kişi başı gecelik harcamayı 130 dolar hedefliyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2028 hedeflerini TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda duyurdu.
KKTC’nin bağımsızlığının 40’ıncı yılı Ankara'da kutlandı! KKTC’nin bağımsızlığının 40’ıncı yılı Ankara'da kutlandı! Bugün Ankara'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Bağımsızlık Günü kutlaması gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler! Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler! Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlan son duyurular ile birlikte Kahramanmaraş'ta peş peşe depremlerin meydana geldiği öğrenildi.
Bakan Koca'nın Mısır'da ziyaret ettiği Gazzeli yaralılar, yaşadıklarını anlattı! Bakan Koca'nın Mısır'da ziyaret ettiği Gazzeli yaralılar, yaşadıklarını anlattı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Mısır'da ziyaret ettiği Gazzeli yaralılar yaşananları anlatarak Bakan Koca'ya teşekkürlerini iletti.
Kandilli Rasathanesi'nden kritik deprem açıklaması! Kandilli Rasathanesi'nden kritik deprem açıklaması! Antalya ili için Kandilli Rasathanesi deprem uzmanı tarafından yapılan son açıklamada önemli deprem uyarısı verildi.
İçişleri Bakanlığı ile YÖK arasında uluslararası öğrencilerin ikamet izinlerine ilişkin protokol imzalandı! İçişleri Bakanlığı ile YÖK arasında uluslararası öğrencilerin ikamet izinlerine ilişkin protokol imzalandı! Bugün İçişleri Bakanlığı ile YÖK arasında uluslararası öğrencilerin ikamet izni başvurularının kolaylaştırılması amacıyla protokole imza atıldı.
Restorana pompalı tüfekle saldıran sanığın cezası belli oldu Restorana pompalı tüfekle saldıran sanığın cezası belli oldu Eskişehir'de bir restorana pompalı tüfekle saldıran ve olayın hemen ardından tutuklanan sanığa verilen ceza belli oldu.
Tapu işlemlerinde yeni dönem! 2024 yılında tapu işlemleri kolaylaşacak Tapu işlemlerinde yeni dönem! 2024 yılında tapu işlemleri kolaylaşacak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tabu sürecinde yeni bir uygulama getirmeye hazırlanıyor. "Türkiye Tapu" uygulamasının 2024 yılının sonunda devreye alınması planlanıyor.
Çevreyi kirleten tesislere ceza yağdı! 9 ayda 950 milyon liranın üzerinde ceza kesildi Çevreyi kirleten tesislere ceza yağdı! 9 ayda 950 milyon liranın üzerinde ceza kesildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, çevre denetimlerine devam ediyor. Son 9 ayda 4 bin 317 tesise yapılan denetimlerde, 25 deniz aracına 950 milyon liranın üzerinde ceza kesildi.
Öğretmenler Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor? Öğretmenler Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor? Öğretmeneler Günü için geri sayım başladı. Bu yıl öğretmenler gününün hangi güne denk geldiğini merak edenler araştırmalarına başladı. Öğretmenler Gününü kaçırmak istemeyenler için merak edilenleri derledik.