Gündem

THY olumsuz hava koşulları nedeniyle planlanan 40 seferi iptal etti! THY olumsuz hava koşulları nedeniyle planlanan 40 seferi iptal etti! MGM tarafından yapılan açıklamaya göre ülkemiz geneli yağışlı havanın etkisi altına girdi. THY, olumsuz hava koşulları dolayısıyla planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini bildirdi.
AFAD duyurdu! Muğla Datça'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD duyurdu! Muğla Datça'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ülkemizde çeşitli depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son dakika deprem bilgileri paylaşılmaya devam ederken Ege Denizi açıklarından 4.1 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.
İstanbul'da doğalgaz patlaması meydana geldi! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da doğalgaz patlaması meydana geldi! Ölü ve yaralılar var Ülke genelinde kış aylarının gelmesi ile birlikte doğalgaz patlaması haberleri sıklaştı. Son olarak da İstanbul'un bir bina girişinde doğalgaz patlaması meydana geldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar açıkladı! Gabar'da sondaj operasyonlarına devam ediyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar açıkladı! Gabar'da sondaj operasyonlarına devam ediyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 bütçe görüşmelerine katılarak, milletvekillerine sunum yaptı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 73 ilde düzenlenen Mercek-4 operasyonlarında bin 127 şüpheli gözaltına alındı Bakan Yerlikaya açıkladı! 73 ilde düzenlenen Mercek-4 operasyonlarında bin 127 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kent merkezlerinde yürütülen operasyonlar ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada, 73 ilde düzenlenen Mercek-4 operasyonlarında bin 127 şüpheli gözaltına alındığı açıklandı.
MSB açıkladı! 13 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı! 13 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Ülke içinde ve sınırlarda devam eden operasyonlar kapsamında her geçen gün yeni bir başarıya imza atılıyor. Son olarak yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde 13 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Ticaret Bakanlı açıkladı! Dijital abonelik platformlarına 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlı açıkladı! Dijital abonelik platformlarına 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, yıl içinde dijital abonelik platformları hakkındaki şikayetleri inceledi. tüketicilere mağduriyet yaşatan dijital abonelik platformlarına 166 milyon lira idari para cezası kesildi.
Pazar günü yapılacak olan ALES'e 157 bin aday başvuru yaptı Pazar günü yapılacak olan ALES'e 157 bin aday başvuru yaptı Milyonlarca adayın beklediği Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/3) 19 Kasım Pazar günü gerçekleşecek.
Son Dakika! Metin Uca hayatını kaybetti Son Dakika! Metin Uca hayatını kaybetti Sanat dünyasının pek çok dalında yaptığı işler ile bilinen Metin Uca, bu gece bir süredir verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Meteoroloji'den 7 ilde kritik sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den 7 ilde kritik sağanak yağış uyarısı! 17 Kasım tarihi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre doğu bölgelerinde sağanak yağış beklendiği öğrenildi.
2023-2024 eğitim döneminde Türkiye'deki Filistinli öğrencilerin harç ücretlerini devlet karşılayacak! 2023-2024 eğitim döneminde Türkiye'deki Filistinli öğrencilerin harç ücretlerini devlet karşılayacak! Resmi Gazete'de yayımlanan harç ücretleri ile ilgili karara göre Türkiye'de eğitim gören Filistinli öğrencilerin harç ücretlerini devletin karşılayacağı öğrenildi.
Milli Savunma Bakanı Güler açıkladı! "40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz” Milli Savunma Bakanı Güler açıkladı! "40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz” Bugün Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler tarafından yapılan son açıklamada 40 tane Eurofighter almanın planlandığı öğrenildi.