Gündem

TRAVELEXPO Ankara'da Düzce standına yoğun ilgi gösterildi! TRAVELEXPO Ankara'da Düzce standına yoğun ilgi gösterildi! Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarından biri olan TravelExpo Ankara Fuarı'nda Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle hazırlanan stant büyük ilgi topladı.
ALES 3 soru ve cevap anahtarı açıklandı mı, nereden bakılır? ALES 3 soru ve cevap anahtarı açıklandı mı, nereden bakılır? Akademik kariyer yapmak isteyen adayların katılım sağladığı ALES sınavının üçüncü oturumu pazar günü gerçekleşti. Pazar günü yapılan ALES/3 oturumunun ardından adaylar cevap anahtarı sorgulamalarına başladı.
Son Dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Zonguldak'ta gemi battı, 12 mürettebat ile iletişim koptu Son Dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Zonguldak'ta gemi battı, 12 mürettebat ile iletişim koptu Geçtiğimiz gün aşırı yağış ve fırtınadan etkilenen Kafkemetler adlı gemi sahile çarpmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gemiyle ilgili açıklama yaptı.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Yeşil ve gri kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi Bakan Yerlikaya açıkladı! Yeşil ve gri kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi Ülke içinde ve kent merkezlerinde huzuru ve güvenliği sağlamak için operasyonlar devam ediyor. Son olarak da Kahramanlar-28 operasyonunda biri gri listede aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 4 kadroda personel alımı yapacak! Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 4 kadroda personel alımı yapacak! Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre toplamda 4 kadroda alımların yapılacağı öğrenildi.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 95 daimi işçi alımı yapacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 95 daimi işçi alımı yapacak! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanlara göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından toplamda 95 işçi alımı yapılacağı öğrenildi.
Meteoroloji 15 ilde turuncu, 16 ilde sarı kodlu uyarı verdi! Meteoroloji 15 ilde turuncu, 16 ilde sarı kodlu uyarı verdi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilere göre 15 ilde turuncu kodlu, 16 ilde ise sarı kodlu uyarı verildiği ifade edildi.
AFAD duyurdu! 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen bir kargo gemisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor AFAD duyurdu! 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen bir kargo gemisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre hava şartları nedeni ile içerisinde 12 mürettebatın bulunduğu ve ihbarın kesildiği kargo gemisi hakkında çalışmaların sürdüğü ifade edildi.
Balıkesir ve Muğla'da peş peşe deprem meydana geldi! Balıkesir ve Muğla'da peş peşe deprem meydana geldi! Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son açıklamaya göre Balıkesir ve Muğla'da peş peşe depremlerin meydana geldiği öğrenildi.
Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türk, KKTC vatandaşı ve yakınlarından oluşan 87 kişi Mısır'a ulaştı Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Türk, KKTC vatandaşı ve yakınlarından oluşan 87 kişi Mısır'a ulaştı Bugün Dışişleri Bakanlığı sözcüsü tarafından yapılan açıklamalara göre Gazze'den Türk, KKTC vatandaşı ve yakınlarından oluşan 87 kişinin Mısır'a ulaştırıldığı öğrenildi.
Hatay Valisi açıkladı! 187 bin 216 vatandaşımız konteynerde yaşamaktadır Hatay Valisi açıkladı! 187 bin 216 vatandaşımız konteynerde yaşamaktadır Bugün Hatay Valisi Mustafa Masatlı yaşanan deprem felaketinin ardından konteynerde yaşayan vatandaşların sayısını açıkladı.
Kandilli Rasathanesi duyurdu! Adana'da deprem meydana geldi Kandilli Rasathanesi duyurdu! Adana'da deprem meydana geldi Az önce Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre Adana'da 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.