Gündem

MEB ara tatil anketi nasıl yapılır? MEB ara tatil anketi nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil uygulamasının devam edip etmeyeceği hakkında yayımlanan anketin nasıl yapılacağı merak konusu oldu.
TBMM 250 personel alımı başvuru şartları belli oldu! TBMM 250 personel alımı başvuru şartları belli oldu! Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte 250 işçi alımı yapılacağı ifade edildi.
ATO Başkanı Baran arabuluculuk sürecinde kişisel verilerin korunmasına yönelik konuştu! ATO Başkanı Baran arabuluculuk sürecinde kişisel verilerin korunmasına yönelik konuştu! Ankara Ticaret Odası, “Arabuluculuk Sürecinde Kişisel Verilerin Korunması” adlı bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda arabuluculuk sürecinde kişisel verilerin korunmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Bakan Yerlikaya Çember-6 Operasyonlarında 2 bini aşkın firarinin yakalandığını duyurdu! Bakan Yerlikaya Çember-6 Operasyonlarında 2 bini aşkın firarinin yakalandığını duyurdu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ili kapsayan Çember-6 Operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çember-6 Operasyonları dahilinde 2 binin üzerinde firarinin yakalandığını duyurdu.
Meteoroloji'den o iller için sarı ve turuncu kodlu sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den o iller için sarı ve turuncu kodlu sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yayımladığı son değerlendirmelerde belirli iller için sağanak yağış uyarısında bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı personel ve askeri öğrenci temin faaliyetleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı! Milli Savunma Bakanlığı personel ve askeri öğrenci temin faaliyetleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı! Bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarında Milli Savunma Bakanlığı tarafından personel ve askeri öğrenci temin faaliyetleri yönetmeliğinde değişiklik yapılması hakkında karar yayımlandı.
Bakan Özhaseki riskli olan toplam konut sayısını açıkladı! Bakan Özhaseki riskli olan toplam konut sayısını açıkladı! Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki hasarlı bina sayısı ve kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu.
KYK yurtlarındaki asansör kazaları hakkında Bakan Bak'tan açıklama! KYK yurtlarındaki asansör kazaları hakkında Bakan Bak'tan açıklama! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, son günlerde peş peşe yaşanan asansör kazaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden dolandırıcılık uyarısı! Emniyet Genel Müdürlüğü'nden dolandırıcılık uyarısı! Bugün Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte vatandaşların sosyal medya üzerinden dolandırılmaması için uyarılar yapıldı.
EGM polis alımı başvuru şartları nedir, alımlar ne zaman yapılacak? EGM polis alımı başvuru şartları nedir, alımlar ne zaman yapılacak? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan açıklama ile birlikte 10 binden fazla kadronun ihdas edildiği öğrenilmişti. Bununla birlikte alımların ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.
KADEM Şiddetsiz Toplum Güvenli Gelecek kampanyası başlattı KADEM Şiddetsiz Toplum Güvenli Gelecek kampanyası başlattı KADEM, 'Şiddetsiz Toplum, Güvenli Gelecek' kampanyasını tanıttı. KADEM olarak kadınlara sahip oldukları hakları, yasal güvenceleri ve şiddetten korunmalarının yolları gibi önemli konulara dikkati çekecek olan KADEM, kampanya detaylarını duyurdu.
2014 SPK Uzman Yardımcılığı Sınavına ilişkin FETÖ soruşturmasında gözaltı kararları! 2014 SPK Uzman Yardımcılığı Sınavına ilişkin FETÖ soruşturmasında gözaltı kararları! Ülkemizde FETÖ kapsamında ekiplerin hummalı çalışmaları devam ediyor. FETÖ soruşturmalarının kapsamı giderek genişlerken 2014 yılında yapılan SPK Uzman Yardımcılığı Sınavına ilişkin gözaltı kararları verildiği bildirildi.