Gündem

Yabancı dil hazırlığında başarısız öğrencilerin Türkçe programlara yerleştirme sonuçları açıklandı Yabancı dil hazırlığında başarısız öğrencilerin Türkçe programlara yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM, zorunlu yabancı dil hazırlık sınıflarında başarısız olan öğrencilerin Türkçe öğretim yapan yükseköğretim programlarına yerleştirme sonuçlarını açıkladı.
MSB duyurdu! 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu! 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 2 PKK/YPG terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
81 ilde Çember Operasyonu! 1032 kişi gözaltına alındı 81 ilde Çember Operasyonu! 1032 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “ÇEMBER-7 Operasyonlarında” arama kaydı bulunan 1032 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Meteoroloji duyurdu! Bu kış önceki yıllara göre ılık ve yağışlı geçecek Meteoroloji duyurdu! Bu kış önceki yıllara göre ılık ve yağışlı geçecek Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda bu kışın nasıl geçeceği hakkında bilgilendirme yapıldı.
Malatya'da 3,3 büyüklüğünde deprem medyana geldi! Malatya'da 3,3 büyüklüğünde deprem medyana geldi! Kandilli Rasathanesi tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte Malatya'da 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı! Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı! 28 Kasım tarihli Resmi Gazete kararlarında Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliğinde Değişiklik yayımlandı.
Sağlık Bakanlığı 17 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak! Sağlık Bakanlığı 17 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan personel alım ilanına göre Sağlık Bakanlığı tarafından toplamda 17 personel alımı yapılacağı öğrenildi.
Yarın okullar tatil mi, 28 Kasım'da kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi, 28 Kasım'da kar tatili var mı? İl genelinde kar yağışlarının etkili olmaya başlamasının ardından vatandaşlar tarafından yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 40 denetmen yardımcısı alacak! Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 40 denetmen yardımcısı alacak! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilana göre toplamda 40 denetmen yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru için gerekli olan tüm detaylar ise açıklandı.
Adalet Bakanlığı açıkladı! Nöbetçi noterlerde 2 milyon 374 bir işlem yapıldı Adalet Bakanlığı açıkladı! Nöbetçi noterlerde 2 milyon 374 bir işlem yapıldı Alım-satımlardaki hukuki güvenliğin sağlanması için hizmet veren noterler her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. Hafta sonları nöbet sistemi ile hizmet veren noterlerin yaptığı işlemlere ilişkin Adalet Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
Kapsam dışındaki emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren önerge TBMM'ye gönderildi! Kapsam dışındaki emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren önerge TBMM'ye gönderildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL tutarında Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini müjdelemişti. Yalnızca çalışmayan emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi yapılırken bu durum çalışan emekliler de hayal kırıklığı yaratmıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji tarafından yayımlanan hava durumu raporunda kuvvetli yağış ve rüzgarların oluşturabileceği olumsuzluklara dikkat çekilerek vatandaşlar uyarıldı.