Gündem

Bakan Tunç'tan Suriyelileri işe aldıkları iddiasına yalanlama geldi Bakan Tunç'tan Suriyelileri işe aldıkları iddiasına yalanlama geldi Suriye uyruklu oldukları ve suç işleyip ceza aldıkları halde2 kişinin Adalet Bakanlığında işe girdiği haberleri gündem olmuştu. Yaşanan bu durum bakanlığın en üst noktasından yapılan açıklama ile yalanlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden kişi yakalandı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden kişi yakalandı Sosyal medya platformlarında yaşanan çeşitli hakaret olaylarına güvenlik güçlerimiz müdahale etmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya üzerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk milletine hakaret eden kişi yakalandı.
Kuaförler hangi gün kapalı, pazar günü mü? Kuaförler hangi gün kapalı, pazar günü mü? Kuaför, berber ve güzellik salonlarının çalışma saatlerine dair yeni düzenleme temmuz ayında yürürlüğe girdi. Alınan karar kapsamında kuaförlerin hangi gün kapalı olduğu araştırma konusu oldu.
Antalya Aksu'da orman yangını çıktı Antalya Aksu'da orman yangını çıktı Türkiye orman yangınları ile mücadele etmeye devam ederken ne yazık ki son dakika orman yangını haberi Antalya Aksu'dan geldi. Aksu orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ne yapılmaya çalışıldığının farkındayız" Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ne yapılmaya çalışıldığının farkındayız" 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ankara'da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliklerden birisi olan MSÜ Kara Harp Okulu Diploma Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
2024-2025 1. sınıflar ve okul öncesi ne zaman başlıyor? 2024-2025 1. sınıflar ve okul öncesi ne zaman başlıyor? Ağustos ayının sona erecek olması ile beraber yeni eğitim öğretim yılı hakkında okula yeni başlayacak olan öğrencilerin velileri, 1. Sınıflar ve okul öncesinin ne zaman başlayacağını merak etti.
Çalışma saati değişikliği için resmi açıklama geldi Çalışma saati değişikliği için resmi açıklama geldi Çalışma saati değişikliği son günlerde çalışanların ve işverenlerin en sık merak ettiği konuların başında yer alıyordu. Çalışma saatlerindeki güncelleme durumuna ilişkin resmi açıklama geldi. Peki, özel ve kamuda çalışma saatleri değişiyor mu?
İstanbul'da metroda çocuğa şiddet olayına ilişkin Bakan Tunç'tan açıklama İstanbul'da metroda çocuğa şiddet olayına ilişkin Bakan Tunç'tan açıklama İstanbul metrosunda yaşanan çocuğa şiddet olayı sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Yaşanan olayın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yazılı açıklama geldi.
İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 31 belediyeye personel alımı yapılacak İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 31 belediyeye personel alımı yapılacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) farklı belediye ve kamu kurumları için personel alımlarını duyurmaya devam ediyor. Kamu kurum dışı iş alım ilanları üzerinden yayımlanan son ilanlara göre Türkiye genelinde 31 belediyeye personel alımı yapılacağı öğrenildi.
Türkiye 30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü kutluyor Türkiye 30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü kutluyor Yüzyıllar boyunca savunma politikası uygulayan ve sürekli geriye doğru çekilen Türk Milleti düşmanı yurdundan kovmak için harekete geçmişti. Yunan ordularını Anadolu'dan çıkarmak için başlatılan Büyük Taarruz 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanmıştı.
Vatan Caddesi ne zaman açılacak, 30 Ağustos Vatan Caddesi kaça kadar kapalı? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, 30 Ağustos Vatan Caddesi kaça kadar kapalı? 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebi ile ülkemizin pek çok noktasında coşkulu kutlamalar yapacak. Bu kapsamda İstanbullular Vatan Caddesi’nin ne zaman trafiğe açılacağını merak ediyor.
Cem Zeytin halka tarihleri! CEMZY kaç lot verir, hisse fiyatı kaç? Cem Zeytin halka tarihleri! CEMZY kaç lot verir, hisse fiyatı kaç? Bir dönem hızla devam eden halka arz furyası yeniden başlıyor. Son olarak SPK’dan onay alan Cem Zeytin’in halka arz büyüklüğü 1,5 milyar TL olarak açıklanmıştı. Talep toplamaya başlayan Cem Zeytin halka arz hakkında merak edilenler haberimizde