Gündem

Meteoroloji'den iki bölge için sarı kodlu fırtına alarmı geldi! Meteoroloji'den iki bölge için sarı kodlu fırtına alarmı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ülkenin Marmara ve Ege bölgesinde fırtına beklendiği ifade edildi.
SGK 75 güvenlik uzman yardımcısı alımını duyurdu! SGK 75 güvenlik uzman yardımcısı alımını duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan son ilana göre toplamda 75 güvenlik uzman yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi.
Bakan Yerlikaya'dan Narkogüç-38 operasyonu paylaşımı! Bakan Yerlikaya'dan Narkogüç-38 operasyonu paylaşımı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalarda Narkogüç-38 operasyonunda 48 ilde 6 ton 112 kg esrar ele geçirildiği öğrenildi.
Oyuncu Can Gürzap kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti? Oyuncu Can Gürzap kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti? Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte oyuncu Can Gürzap'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan açıklamaların ardından hayatını kaybeden oyuncunun ölüm nedeni merak konusu oldu.
Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı! Otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı! Ülkemizin çeşitli bölgelerinden trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin çarptığı yolcu minibüsü kontrolden çıkarak yan yattı. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre17 kişi yaralandı.
Turistik Doğu Ekspresi seferleri 11 Aralık'ta Ankara'dan başlayacak Turistik Doğu Ekspresi seferleri 11 Aralık'ta Ankara'dan başlayacak Son yılların en popüler seyahat rotası Doğu Ekspresi olarak karşımıza çıkıyor. Seyahat severlerin ve keşif tutkunlarının gözdesi haline gelen 'Turistik Doğu Ekspresi' seferlerinin bilet satışları devam ediyor. Yeni sezonun ilk Turistik Doğu Ekspresi seferinin 11 Aralık tarihinde başlayacağı açıklanırken detaylar da belli oldu.
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 72 tekniker ve güvenlik görevlisi alımı yapacak! Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 72 tekniker ve güvenlik görevlisi alımı yapacak! Bugün yayımlanan ilanlara göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tekniker ile güvenlik görevlisi personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.
AFAD duyurdu! Gece saatlerinde Antalya'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD duyurdu! Gece saatlerinde Antalya'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Antalya'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! 1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! Resmi Gazete'de yayımlanan son kararlar ile birlikte Cumhurbaşkanlığı görevden alma ve atamalar yayımlandı.
Uzman isim Naci Görür'den 8 şiddetinden deprem uyarısı! Uzman isim Naci Görür'den 8 şiddetinden deprem uyarısı! Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul ili için 8 şiddetinde deprem riskinin bulunduğu ifade edildi.
Bakan Göktaş yakın koruma ekibinde görevli polis memurunun şehit olduğunu açıkladı! Bakan Göktaş yakın koruma ekibinde görevli polis memurunun şehit olduğunu açıkladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın korumasının şehit olduğu haberini duyurdu.
ATO Başkanı Baran açıkladı! İklim değişikliği nedeniyle gıda arz güvenliği sorunuyla karşı karşıyayız ATO Başkanı Baran açıkladı! İklim değişikliği nedeniyle gıda arz güvenliği sorunuyla karşı karşıyayız ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Zootekni Derneği tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sürdürülebilir Hayvancılık Sektörü ve Zootekni Mesleği Paneli”ne katılarak bir konuşma yaptı. Başkan Baran buradaki konuşmasında gıda arz güvenliği sorunuyla karşı karşıya olunduğunu bildirdi.