Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya TikTok'tan çocuk istismarına yönelik tutuklama gerçekleştiğini duyurdu! İçişleri Bakanı Yerlikaya TikTok'tan çocuk istismarına yönelik tutuklama gerçekleştiğini duyurdu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TikTok'ta müstehcen içerikler oluşturan, çevrim içi çocuk istismarı barındıran içerik üreten hesap yöneticilerine yönelik yapılan tutuklama işlemlerini duyurdu.
ALES 3 sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? ALES 3 sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? Akademik kariyer yapmak isteyen adayların katılım sağladığı ALES sınavının üçüncü oturumu gerçekleşti. Yapılan ALES/3 oturumunun ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. ALES/3 sonuçları merakla beklenirken bir son dakika gelişmesine yer verildi.
Bakanlık duyurdu! Kamu kurumlarına Şehit ve Gazi yakınları ile Gazi atamaları yapılacak! Bakanlık duyurdu! Kamu kurumlarına Şehit ve Gazi yakınları ile Gazi atamaları yapılacak! Kamu kurumlarına yapılacak atamalar merakla takip ediliyor. Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen vatandaşlar yapılacak atamalar ve bununla ilgili duyuruları takip ederken şehir ve gazi yakını ile gaziler için açıklama geldi.
Ankara dahil 81 ilde Mengene-2 operasyonu! 18 gözaltı Ankara dahil 81 ilde Mengene-2 operasyonu! 18 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde kumar, tombala, oyun makineleri ve yasa dışı bahis suçlarına yönelik gerçekleştirilen Mengene-2 operasyonunda 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Gece saatlerinde Çorum'da korkutan deprem! Gece saatlerinde Çorum'da korkutan deprem! Kandilli Rasathanesi tarafından bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Çorum'da 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
YÖK'ten Adalet Meslek Yüksekokulları ve Programlarıyla ilgili karar! YÖK'ten Adalet Meslek Yüksekokulları ve Programlarıyla ilgili karar! Yükseköğretim Kurulu tarafından bugün Adalet Meslek Yüksekokulları ve Programları hakkında kapatılmasına ilişkin karar yayımlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı 29 işçi alım ilanını duyurdu! Jandarma Genel Komutanlığı 29 işçi alım ilanını duyurdu! Bugün Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 29 işçi alımının yapılacağı öğrenildi.
Sağlık Bakanlığı'ndan aşılarda takip sisteminden kaynaklı tehlike olduğu iddiasına yanıt! Sağlık Bakanlığı'ndan aşılarda takip sisteminden kaynaklı tehlike olduğu iddiasına yanıt! Sağlık Bakanlığı tarafından bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte aşılarda takip sisteminden kaynaklı tehlike olduğu iddialarına yanıt verildi.
Marmara'da bugün peş peşe meydana gelen depremin ardından uzmandan açıklama! Çok tehlikeli Marmara'da bugün peş peşe meydana gelen depremin ardından uzmandan açıklama! Çok tehlikeli Bugün Marmara'da peş peşe meydana gelen ve hala belirli aralıklarla olmaya devam eden depremlerin ardından uzman isimlerden açıklama geldi.
Marmara’da art arda deprem! İletişimi etkileyen olumsuzluk yok Marmara’da art arda deprem! İletişimi etkileyen olumsuzluk yok Marmara’da art arda meydana gelen 2 deprem ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, iletişimi etkileyen herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya'dan art arda yaşanan 2 depremin ardından açıklama Bakan Yerlikaya'dan art arda yaşanan 2 depremin ardından açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Marmara Denizi Gemlik Körfezi'ndeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Art arda yaşanan 2 deprem büyük panik yaratırken Bakan Yerlikaya, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edildiğini duyurdu.
AFAD şimdi duyurdu arka arkaya oldu! İstanbul'dan da hissedilen 5,1 ve 4,5 büyüklüğünde deprem AFAD şimdi duyurdu arka arkaya oldu! İstanbul'dan da hissedilen 5,1 ve 4,5 büyüklüğünde deprem Ülkemizde bir son dakika depremi meydana geldi. İstanbul'dan da hissedilen ve büyük panik yaratan depremi AFAD duyurdu. AFAD 5,1 büyüklüğündeki depremin detaylarını açıkladığı sırada bir deprem daha meydana geldiği öğrenildi.