Gündem

Türkiye vatandaşlarının kapıda vize alabileceği 10 Yunan adası açıklandı! Türkiye vatandaşlarının kapıda vize alabileceği 10 Yunan adası açıklandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dimitris Kairidis tarafından yapılan görüşmeler sonucunda Türkiye vatandaşlarının kapıda vize alabileceği ülkeler belli oldu.
ÖSYM duyurdu! 2023 KPSS/7 yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM duyurdu! 2023 KPSS/7 yerleştirme sonuçları açıklandı! Bugün ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile birlikte 2023 yılı KPSS 7 yerleştirme sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.
Tiktok TBMM’de görüşülüyor! Tiktok TBMM’de görüşülüyor! Tartışmalı sosyal medya platformu Tiktok’un görüşüldüğü toplantı TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda ele alınıyor.
Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak? Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları hakkında açıklamalarda bulundu. Alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenler ise başvuruların alınacağı ve sona ereceği tarihi araştırmaya başladı.
Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Çalışan emeklinin yüzü yine gülmedi. TBMM Genel Kurulu'nun gündeminde bulunan çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye gecikmeli kanunlaşabilir. Peki, çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye ödemesi ne zaman yatacak?
Milli Piyango Yılbaşı çeyrek yarım  tam bilet, Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango Yılbaşı çeyrek yarım tam bilet, Yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Aralık ayının ilk haftasının sona eriyor olması ile birlikte yılbaşı bileti alacaklar da araştırmalarına başladı. Yeni yıla ikramiye kazanma umuduyla girecek olan vatandaşlar çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları merak edildi. Bu biletlerin nereden alınacağı da araştırılan konular arasında yerini aldı.
Ankara dahil 73 ilde Mercek-7 operasyonu! 1264 gözaltı Ankara dahil 73 ilde Mercek-7 operasyonu! 1264 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara dahil 73 ilde gerçekleştirilen Mercek-7 operasyonlarında 1264 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.
Vakıflar Genel Müdürlüğü 186 sözleşmeli personel alımı yapacak! Vakıflar Genel Müdürlüğü 186 sözleşmeli personel alımı yapacak! Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte toplamda 186 sözleşmeli personel alımın yapılacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kentsel dönüşüm projesi açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kentsel dönüşüm projesi açıklaması! Bugün Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan yeni kentsel dönüşüm projesi hakkında yeni paylaşım geldi.
Bakanlıktan açıklama geldi! 10 bin polis alımı için başvuru şartları belli oldu mu? Bakanlıktan açıklama geldi! 10 bin polis alımı için başvuru şartları belli oldu mu? Yakın zamanda Resmi Gazete'de duyurulan karar ile birlikte toplamda 10 bin polis memuru alımı yapılacağı öğrenilmişti. Başvuru için şartların açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı ardından önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı ardından önemli açıklamalar! Bugün 2 haftanın ardından gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Tarihçi, yazar ve siyaset bilimci Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Tarihçi, yazar ve siyaset bilimci Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Geçmişte pek çok siyasetçi ile çalışan ve aynı zamanda yazarlığı ile tanınan Mustafa Çalık bugün bir süredir savaştığı kanser hastalığına yenik düştü.