Gündem

KDK'dan tüm üniversitelileri ilgilendiren mezuniyet not ortalamasında değişiklik kararı KDK'dan tüm üniversitelileri ilgilendiren mezuniyet not ortalamasında değişiklik kararı Yükseköğretim Kurulu ve Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından çift ana dal yapan öğrencileri ilgilendiren not ortalaması kararı duyuruldu.
Ali Babacan'ın acı günü! Güner Babacan hayatını kaybetti Ali Babacan'ın acı günü! Güneri Babacan hayatını kaybetti DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz ay kaybettiği babasının ardından acı bir haberle daha sarsıldı. Babacan'ın annesi Güner Babacan hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanı Yerlikaya göreve yeni başlayan polislere seslendi! Yetkinizi kullanırken sınırları aşmayacaksınız İçişleri Bakanı Yerlikaya göreve yeni başlayan polislere seslendi! Yetkinizi kullanırken sınırları aşmayacaksınız Bugün POMEM mezuniyet töreninde yeni polis olma hakkı eden kişiler için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya önemli açıklamalarda bulundu.
Çalışmalarda sona gelindi! MEB müfredatında köklü değişiklik yolda Çalışmalarda sona gelindi! MEB müfredatında köklü değişiklik yolda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan MEB müfredatındaki değişikliklere ilişkin bugün yeni açıklamalara yer verildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! İskoçlar Çetesi çökertildi Bakan Yerlikaya duyurdu! İskoçlar Çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan son paylaşım ile birlikte 3 ilde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonunun düzenlendiği öğrenildi.
Ankara'da bugün gece saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor! Ankara'da bugün gece saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor! Ankaralılar dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte tüm gün kuvvetli sağanak yağışın beklendiği öğrenildi.
İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak! İş arayanlar dikkat! Üniversite 101 sözleşmeli personel alımı yapacak! Trakya Üniversitesi tarafından yayımlanan son ilana göre sağlık başta olmak üzere pek çok kadroya alımların yapılacağı öğrenildi.
Meteoroloji'den 36 il için sarı ve turuncu kodlu şiddetli yağış uyarısı yapıldı! Meteoroloji'den 36 il için sarı ve turuncu kodlu şiddetli yağış uyarısı yapıldı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Türkiye genelinde 36 il için sarı ve turuncu kodlu uyarının verildiği ifade edildi.
Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 52 memur alım ilanını duyurdu! Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 52 memur alım ilanını duyurdu! Resmi Gazete'de Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre toplamda 52 memur alımının yapılacağı öğrenildi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunan adalarına vizesiz seyahat açıklaması! AB onayladı Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunan adalarına vizesiz seyahat açıklaması! AB onayladı Dışişleri Bakanı Sözcüsü Öncü Keçeli tarafından yapılan açıklamalarda Yunanistan ile adalara vizesiz seyahatin onaylandığı öğrenildi.
Yerel ve ulusal gazetelerin satış fiyatının alt sınırı Resmi Gazete'de yayımlandı! Yerel ve ulusal gazetelerin satış fiyatının alt sınırı Resmi Gazete'de yayımlandı! 8 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararı ile birlikte yerel ve ulusal gazetelerin satış fiyatının alt sınırının güncellendiği öğrenildi.
BM, 6 Şubat depremlerinde hasar gören kültürel mirası için bağış kampanyası başlattı! BM, 6 Şubat depremlerinde hasar gören kültürel mirası için bağış kampanyası başlattı! 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Birleşmiş Milletler Kalkınma Programınca (UNDP) tarafından kültürel miras için bağış kampanyası başlattı.