Gündem

TBMM Başkanlığı 250 işçi alımı kura sonuçları açıklandı! TBMM Başkanlığı 250 işçi alımı kura sonuçları açıklandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı tarafından yapılan son duyuru ile birlikte 250 işçi alımı kura sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.
Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu! Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu! Gazi Üniversitesi’nde Kalite Ödülleri töreni düzenlendi. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, ödül töreninde önemli bir açıklamaya yer verdi.
Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı Ülkemizde asayiş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanlığı imzası ile birbirinden farklı ve başarılı operasyonlara imza atılırken Kafes-19 operasyonu kapsamında da kırmızı bültenle araması bulunan yasaklı madde finansörünün yakalandığı bildirildi.
AYM'den Can Atalay kararı! Atalay'ın başvurusu Genel Kurul'da AYM'den Can Atalay kararı! Atalay'ın başvurusu Genel Kurul'da Anayasa Mahkemesi, Milletvekili Can Atalay'ın ikinci ihlal başvurusunu Genel Kurul'a sevk etti. AYM kararı, oy birliği ile verdi.
Ticaret Bakanlığı kargo iade ücretini tüketicinin karşılayacağı iddialarını yanıtladı! Ticaret Bakanlığı kargo iade ücretini tüketicinin karşılayacağı iddialarını yanıtladı! Son dönemde basında da yer alan ve vatandaşların yeni yıldan itibaren kargo iade ücretlerini karşılamaları gerektiğine ilişkin haberlerin ardından Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Ticaret Bakanlığı kargo iade ücretini tüketicinin karşılaması gerektiğine ilişkin iddiaları yanıtladı.
Yabancıya gayrimenkul satışında yeni düzenleme! Sınırlama getirildi Yabancıya gayrimenkul satışında yeni düzenleme! Sınırlama getirildi Yabancılara gayrimenkul satışında yeni düzenlemeye gidildi. Artık yabancılar için gayrimenkul satın almak ve vatandaşlık kazanmak kolay olmayacak.
Resmi Gazete kararı yayımlandı! İkinci el motosiklet satışına 6 ayda 6 bin kilometre kuralı geldi! Resmi Gazete kararı yayımlandı! İkinci el motosiklet satışına 6 ayda 6 bin kilometre kuralı geldi! Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete aracılığı ile ikinci el motosiklet satışına ilişkin bir karar duyuruldu. Söz konusu karar da 6 ayda 6 bin kilometre şartı dikkati çekerken detayları derledik.
İYİ Partili Arslan duyurdu! Motokuryelerin sorunları Meclis'te İYİ Partili Arslan duyurdu! Motokuryelerin sorunları Meclis'te Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, motokurye Yunus Emre Göçer'in geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmesi ardından motokuryelerin sorunları yeniden gündem oldu. İYİ Parti'li Yüksel Arslan, motokuryelerin sorunlarının Meclis'e taşındığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meler'i aradı! İçişleri Bakanı Yerlikaya ve TFF Başkanı Büyükekşi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Meler'i aradı! İçişleri Bakanı Yerlikaya ve TFF Başkanı Büyükekşi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da tedavi altında olan hakem Halil Umut Meler'i aradı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise hastanede ziyaret etti.
2023 kimlik yenileme ve değiştirme son tarih nedir, ücreti ne kadar? 2023 kimlik yenileme ve değiştirme son tarih nedir, ücreti ne kadar? Kimlik kartı her Türk vatandaşına verilen kişiye özgü resmi belge niteliğindedir. Eski tip nüfus cüzdanını kullananların 2024 yılına kadar kimlikleri yenilemesi gerekirken bu süreçle ilgili merak edilenler de gündemdeki yerini aldı.
Bakan Tunç duyurdu! Ankaragücü Başkanı Koca ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı Bakan Tunç duyurdu! Ankaragücü Başkanı Koca ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen tekme ve yumruklu şiddet olayının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindeki iki kişinin tutuklandığını bildirdi.
Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahaya inen ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, adliyeye sevk edildi.