Gündem

KPSS'den 55 puan alanlar dikkat! Üniversite Zabıta memuru alımı yapacak KPSS'den 55 puan alanlar dikkat! Üniversite Zabıta memuru alımı yapacak İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte kadroya toplamda 30 zabıta memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru için şartlar ve detaylar belli oldu.
Naci Görür net bir şekilde açıkladı! Marmara tehdit altında Naci Görür net bir şekilde açıkladı! Marmara tehdit altında Prof. Dr. Naci Görür tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Marmara'nın oldukça büyük bir deprem tehlikesinde olduğu ifade edildi.
YSK yerel seçim kararlarını Resmi Gazete'de yayımladı! YSK yerel seçim kararlarını Resmi Gazete'de yayımladı! Yüksek Seçim Kurulu tarafından bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile birlikte yerel seçim hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Kahramanmaraş'ta 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Kahramanmaraş'ta 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! AFAD tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Kahramanmaraş Andırın'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
106. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 106. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Özel Güvenlik Görevlisi sınavının ardından vatandaşlar tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Mesut Özarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesut Özarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Bugün İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Mesut Özarslan hakkında merak edilenler arama motorlarında aranmaya başladı.
Tarım Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak? Tarım Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son duyuru ile birlikte kadroya alınmak üzere personel alımlarının yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru hakkında detaylar merak konusu oldu.
Bu zamlar kışın kazma kürek yaktıracak! Ankara'da güncel tüp fiyatları cep yakıyor Bu zamlar kışın kazma kürek yaktıracak! Ankara'da güncel tüp fiyatları cep yakıyor Tüp gaz olarak işlem gören doğalgaz doldurma gazları için belirlenen güncel fiyatlar açıklandı. İpragaz, Aygaz ve Bizimgaz tarafından satış fiyatlarına zam yapılan tüp çeşitlerinde fiyatlar da illere göre farklılık gösteriyor. Ankara'da güncel tüp fiyatları merak edilirken Aralık ayında geçerli olan fiyatları derledik.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 3 suç örgütü lideri yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! 3 suç örgütü lideri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 3 uluslararası suç örgütü liderinin yakalandığını açıkladı.
ÖSYM 7 uzman yardımcısı alımı yapacak! ÖSYM 7 uzman yardımcısı alımı yapacak! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan ilana göre Genel İdare Hizmetleri sınıfından 7 uzman yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi.
Sosyal Güvenlik Kurumu 100 denetmen yardımcısı gelecek! Sosyal Güvenlik Kurumu 100 denetmen yardımcısı gelecek! Bugün yayımlanan son ilan ile birlikte Sosyal Güvenlik kurumu tarafından toplamda 100 personel alımı yapılacağı öğrenildi.
Gümüşhane depreminin ardından Naci Görür'den kritik açıklama! Gümüşhane depreminin ardından Naci Görür'den kritik açıklama! Bugün gece saatlerinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki Gümüşhane depreminin ardından uzman isim Naci Görür, önemli açıklamalarda bulundu.