Gündem

Ankara başta olmak üzere 47 ilde yasaklı madde operasyonu Ankara başta olmak üzere 47 ilde yasaklı madde operasyonu İçlerinde Ankara'nın da bulunduğu 47 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narko- Güç operasyonunda 1 ton 156 kg uyuşturucu madde ve 14 milyon 200 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak 18 Aralık tarihinde yayımlanan ilan ile birlikte TCDD tarafından yapılacak olan 199 personel alımının yakın zamanda sona ereceği öğrenildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü 38 personel alımı yapacak! Emniyet Genel Müdürlüğü 38 personel alımı yapacak! Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyuru ile birlikte toplamda 38 hizmetli alımı yapılacağı öğrenildi.
2023 KPSS 1101, 7001, 6506 nitelik kodları nedir, ne anlama gelir? 2023 KPSS 1101, 7001, 6506 nitelik kodları nedir, ne anlama gelir? Bugün KPSS sınavının ardından tercih kılavuzunun yayımlanması ile birlikte vatandaşlar tarafından belirli anlamlara gelen nitelik kodları hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Meteoroloji'den 7 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı! Meteoroloji'den 7 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 7 il için kuvvetli yağış uyarısının verildiği öğrenildi.
KPSS'den 65 puan alanlar dikkat! Belediye memur alımı için ilanı duyurdu KPSS'den 65 puan alanlar dikkat! Belediye memur alımı için ilanı duyurdu Kütahya Belediyesi tarafından yayımlanan son ilana göre belediye tarafından memur alımlarının yapılacağı öğrenildi. Başvuru için gerekli olan şart ve detaylara yer verildi.
30. Dönem POMEM giriş sınavı 3. yedek aday planlama sonucu açıklandı! 30. Dönem POMEM giriş sınavı 3. yedek aday planlama sonucu açıklandı! Polis Akademisi Başkanlığı, yaptığı son açıklama ile birlikte POMEM sınavı 3. yedek aday planlama sonuçlarının açıklandığını açıkladı.
MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 14 hedef imha edildi MSB duyurdu! Irak'ın kuzeyinde 14 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatında 14 hedefin imha edildiği öğrenildi.
Türkşeker 214 yeni personel alımı yapacak! Türkşeker 214 yeni personel alımı yapacak! TÜRKŞEKER tarafında yayımlanan son ilan ile birlikte kadroya 214 yeni personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru hakkında bakanlıktan açıklama geldi.
KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı, tercihler ne zaman yapılacak? KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı, tercihler ne zaman yapılacak? ÖSYM tarafından bugün yapılan duyuru ile birlikte KPSS tercih kılavuzunun yayımlandığı öğrenildi. Tercih yapacak olan kişiler için başvuru detayları hakkında bilgilendirme yapıldı.
BPP Ankara İl Başkanı görevinden istifa etti! Belediye başkanı adayı olacak BPP Ankara İl Başkanı görevinden istifa etti! Belediye başkanı adayı olacak BBP Lideri Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, BPP Ankara İl Başkanı, yerel seçimlerde aday olabilmek için partisinden istifa etti.
Erbakan'dan yerel seçimlere yönelik açıklama! 3 ilde ittifak olabilir Erbakan'dan yerel seçimlere yönelik açıklama! 3 ilde ittifak olabilir Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Erbakan, 3 büyük ilde ittifak yapılabileceğini söyledi.