Gündem

KPSS Ön Lisans 2024 çiçek sorusu doğru yanıtı çiçeği kim aldı? KPSS Ön Lisans 2024 çiçek sorusu doğru yanıtı çiçeği kim aldı? KPSS matematik sorusu adayları son derece zorlarken adayların en çok zorlandıkları sorulardan biri de çiçek sorusu oldu. Peki, Begüm, Aylin, Ceyhun, Egemen orkide karanfil çiçek sorusu doğru yanıtı ne?
KPSS ön lisans 2024 Kilis Suriye sınırı sınır kapısı nerede en son açılan kapı sorusu cevabı KPSS ön lisans 2024 Kilis Suriye sınırı sınır kapısı nerede en son açılan kapı sorusu cevabı KPSS ön lisans 2024 sınavı sona erdi. Çıkan adaylar soruların yanıtlarını aramaya başladı. Kilis'te hangi sınır kapısı var, en son açılan sınır kapısı hangisi?
KPSS Ön Lisans 2024 sınav yorumları! Sorular zor muydu kolay mıydı? KPSS Ön Lisans 2024 sınav yorumları! Sorular zor muydu kolay mıydı? 2024 KPSS Lisans sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar sorular için ilk yorumları yaptı. KPSS ön lisans matematik Türkçe soruları zor mu, kolay mıydı, KPSS cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
KPSS Ön Lisans 2024 anime Miyazaki sorusu yanıtı KPSS Ön Lisans 2024 anime Miyazaki sorusu yanıtı Japon yönetmen Hayao Miyazaki manga animasyon tarzının yaratıcısı olarak kabul edilirken filmleri ile milyonlarca kişiye hitap etmeye devam ediyor.
Kayıp Narin Güran Hakkında RTÜK uyarısı yapıldı Kayıp Narin Güran Hakkında RTÜK uyarısı yapıldı Kayıp Narin Güran hakkında arama çalışmaları tüm hızı ile devam ederken RTÜK yayın kuruluşlarını son dakika uyardı, yayın yasağı hatırlatması yapıldı.
AFAD'dan 2 ilde turuncu, 22 ilde ise sarı kod ile yağış uyarısı AFAD'dan 2 ilde turuncu, 22 ilde ise sarı kod ile yağış uyarısı Hafta sonu planı yapanlar dikkat! AFAD 2 ile turuncu, 22 ile ise sarı kod uyarısı yaptı. Bugün sel uyarısı yapılan iller hangileri hangi illerde sel ve fırtına bekleniyor açıklandı.
KPSS de yanlış doğruyu siler mi 2024, ön lisans 4 yanlış 1 doğru silecek mi? KPSS de yanlış doğruyu siler mi 2024, ön lisans 4 yanlış 1 doğru silecek mi? KPSS ön lisans kaç yanlış bir doğruyu 2024 kararı açıklandı. KPSS de yanlışlar doğruyu siler mi sorusu yanıtlandı. KPSS puan hesaplama işleminde kullanılacak formül...
KPSS ön lisans 2024 kapılar kaçta kapanıyor, son giriş saati kaç? KPSS ön lisans 2024 kapılar kaçta kapanıyor, son giriş saati kaç? KPSS 2024 ön lisans sınavı için bugün adaylar en yüksek notu almak için birbirleriyle yarışacaklar. Peki, KPSS kapılar kaçta kapanıyor, son giriş saati kaç?
KPSS 2024 ön lisans sınavında kemer kağıt para banknot küpe yüzük yasak mı, emanetçi var mı? KPSS 2024 ön lisans sınavında kemer kağıt para banknot küpe yüzük yasak mı, emanetçi var mı? KPSS 2024 ön lisans sınavı için artık saatler kalırken adaylar araştırmalarını arttırdı. KPSS emanetçi var mı, kemer yasak mı? Sorular yanıtlandı...
KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı? KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı? KPSS 2024 ön lisans sınavı için geri sayım başladı. Adaylar bugün saat 10:15'te düzenlenecek olan sınava katılım sağlayacaklar. Peki, 1 Eylül 2024 Pazar günü bugün toplu ulaşım ücretsiz mi, bedava mı?
KPSS Ön Lisans sınavı için beklenen gün geldi KPSS Ön Lisans sınavı için beklenen gün geldi Devlet kurumlarında memur olarak çalışmak isteyen 2 yıllık üniversite mezunlarına yönelik KPSS ön lisans sınavı için beklenen gün geldi. 81 ilde adaylar aylar süren hazırlıklarının ardından sınava gireceği okullarda toplandı.
1 Eylül ne sınavı var, bugün hangi sınav yapılacak? 1 Eylül ne sınavı var, bugün hangi sınav yapılacak? 1 Eylül 2024 günü yapılacak olan sınav için artık saatler kalırken adayların hazırlıkları da başladı. Peki, 1 Eylül ne sınavı var, bugün hangi sınav yapılacak?