Gündem

Bakan Yerlikaya duyurdu! Tüm Türkiye'de yasa dışı tütün mamulü üretimi ile satışı yapanlara yönelik operasyon Bakan Yerlikaya duyurdu! Tüm Türkiye'de yasa dışı tütün mamulü üretimi ile satışı yapanlara yönelik operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi ve Satışı yapanlara yönelik eş zamanlı olarak "SİS-2 Operasyonlarının" düzenlendiğini duyurdu. Söz konusu operasyona ilişkin detaylar da belli oldu.
Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete aracılığıyla tebliğler, yönetmelikler, Cumhurbaşkanı kararları ve atama kararları yayımlanarak kamuoyuna duyuruluyor. Bu çerçevede 23 Aralık tarihi ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları da dikkati çekti.
Aile Bakanlığı Müfettiş yardımcısı sınav duyurusunu yayımladı! Aile Bakanlığı Müfettiş yardımcısı sınav duyurusunu yayımladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan Müfettiş Yardımcısı alımları için sınav duyurusu Resmi Gazete ilanlarında yayımlandı.
23 Aralık tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 23 Aralık tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bakanlıklardan şehitlerimiz için taziye mesajı! Bakanlıklardan şehitlerimiz için taziye mesajı! Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Hakkari'de 3 askerimizin şehit olduğu açıklanmıştı. Yapılan açıklamanın ardından bakanlıklar tarafından taziye mesajları gönderildi.
Gelir İdaresi Başkanlığı 1321 personel alım ilanını duyurdu! Gelir İdaresi Başkanlığı 1321 personel alım ilanını duyurdu! 22 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 1321 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Başvuru için şart ve detaylar belli oldu.
MSB açıkladı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var MSB açıkladı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var Gelen son dakika açıklaması ile birlikte Hakkari'de 3 askerimizin şehit düştüğü, 4 askerimizin ise yaralandığı öğrenildi.
ATO'da yasa dışı ticarete ilişkin konular ele alındı! ATO'da yasa dışı ticarete ilişkin konular ele alındı! Yasa dışı ticaret, ATO'nun ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda ele alındı. ATO'da gerçekleşen toplantıda yasa dışı ticaretin önlenmesine ilişkin önemli konulara değinilirken bunun büyümeye de zarar verdiğine dikkat çekildi.
Ankara dahil 32 ilde DAEŞ operasyonu! 304 gözaltı Ankara dahil 32 ilde DAEŞ operasyonu! 304 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara dahil 32 ilde eş zamanlı olarak DAEŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Kahramanlar-34 operasyonunun detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
12 il için sarı ve turuncu kodlu meteorolojik uyarı geldi! 12 il için sarı ve turuncu kodlu meteorolojik uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 12 ilde beklenen yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği öğrenildi.
AFAD Uzman ve Denetçi Yardımcısı alımı yapacak! AFAD Uzman ve Denetçi Yardımcısı alımı yapacak! Bugün İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi tarafından yapılacak olan Uzman Yardımcısı ve Denetçi Yardımcısı ilanlarını duyurdu.
Naci Görür'den kritik açıklama! Depremler dursun diye sakın dua etmeyin Naci Görür'den kritik açıklama! Depremler dursun diye sakın dua etmeyin Son dönemde peş peşe meydana gelen depremler hakkında Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı açıklamalar geldi. Depremler dursun diye sakın dua etmeyin diyerek uyarılarda bulundu.