Gündem

MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyinde 16 hedef imha edildi MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyinde 16 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte yapılan harekat sonucunda Irak'ın kuzeyinde 16 hedefin imha edildiği öğrenildi.
Eski Bakan Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra ilk görüntü! Eski Bakan Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra ilk görüntü! Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 3 yıl önce istifa ederek ortadan kaybolmuştu. Uzun yıllardır ekran önüne çıkmayan Albayrak'tan ilk görüntüler geldi.
2024 Arabuluculuk asgari ücret tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı! 2024 Arabuluculuk asgari ücret tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı! 2024 yılı Asgari Ücretin belli olmasının ardından pek çok kalemde fiyat artışına gidildi. Asgari ücretle beraber artan kalemlere arabuluculuk ücretleri de eklendi. 29 Aralık tarihi ile yayımlanan Resmi Gazete ile 2024 arabuluculuk tarifesi de belirlenmiş oldu.
Kamu işçilerine verilecek ikramiye Resmi Gazete'de! Kamu işçilerine verilecek ikramiye Resmi Gazete'de! Yaklaşık 700 bin kamu işçisine verilecek ikramiyeye yönelik tarih Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Başvurular bu ayın sonuna kadar devam edecek! Çalışma Bakanlığı personel alımı yapacak Başvurular bu ayın sonuna kadar devam edecek! Çalışma Bakanlığı personel alımı yapacak Çalışma ve Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre 31 Aralık 2023 tarihine kadar alımların tamamlanacağı öğrenildi.
Bakan Özhaseki'den deprem konutları hakkında açıklama! 1000 konut hazır Bakan Özhaseki'den deprem konutları hakkında açıklama! 1000 konut hazır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutları hakkındaki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Adalet Bakanı Tunç'tan dikkat çeken yeni anayasa açıklaması! Adalet Bakanı Tunç'tan dikkat çeken yeni anayasa açıklaması! Bu sene en çok gündeme gelen konular arasında yer alan yeni anayasa hakkında konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu konuya bir kez daha yeşil ışık yaktığını dile getirdi.
Nükleer Düzenleme Kurumu 16 Uzman Yardımcısı alımı yapacak! Nükleer Düzenleme Kurumu 16 Uzman Yardımcısı alımı yapacak! Resmi Gazete ilanlarına göre Nükleer Düzenleme Kurumu tarafından KPSS'den 70 alan kişiler için toplamda 16 uzman yardımcısının alınacağı öğrenildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 445 emniyet mensubunun açığa alındı Bakan Yerlikaya duyurdu! 445 emniyet mensubunun açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün yapılan paylaşımda terör örgütü ile bağlantısı olduğu öğrenilen emniyet mensubu kişilerin açığa alındığı öğrenildi.
Peş peşe meydana gelen depremin ardından uzmandan kritik açıklama! Peş peşe meydana gelen depremin ardından uzmandan kritik açıklama! Bugün Malatya'da peş peşe meydana gelen 4 üstü depremlerin ardından Prof. Dr. Şükrü Ersoy önemli değerlendirmelerde bulundu.
Gençlik Spor Bakanlığı 1071 personel alımı yapacak! Gençlik Spor Bakanlığı 1071 personel alımı yapacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son duyuru ile birlikte toplamda 1071 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Başvuru hakkında detaylar tek tek açıklandı.
Meclis kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak? Meclis kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak? TBMM Genel Kurulu'na ilişkin son dakika haberi geldi. Meclis ara mı verdi, kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...