Gündem

Yeni atanan öğretmenler dikkat! Bakan Tekin atamaların yapılacağı tarihi açıkladı Yeni atanan öğretmenler dikkat! Bakan Tekin atamaların yapılacağı tarihi açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan bugün son dakika açıklamaları ile birlikte yeni atanan öğretmenlerin atamalarının Şubat ayına yetişmeyeceği belirtildi.
Son Dakika! Hakkari'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son Dakika! Hakkari'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
1 Ocak 2024'te noter açık mı, yarın noterler açık olacak mı? 1 Ocak 2024'te noter açık mı, yarın noterler açık olacak mı? Vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü noterlerin açık olup olmadığı merak ediyor ve araştırıyor.
1 Ocak'ta hastane ve sağlık ocakları açık mı, çalışıyor mu? 1 Ocak'ta hastane ve sağlık ocakları açık mı, çalışıyor mu? Yeni yılın ilk gününün resmi tatil ilan edilmesinin ardından 1 Ocak tarihinde hastane ve sağlık kuruluşlarının tatil olup olmadığı merak konusu oldu.
1 Ocak Pazartesi PTT açık mı, yarın kargo dağıtımı yapılacak mı? 1 Ocak Pazartesi PTT açık mı, yarın kargo dağıtımı yapılacak mı? Vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi PTT şubelerinin açık olup olmadığını oldukça merak ediyor, yarın PTT kargo dağıtımı yapacak mı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Tüm merak edilen soruların yanıtı haberimizde...
1 Ocak 2024 Pazartesi bankalar açık mı, yarın bankalar çalışacak mı? 1 Ocak 2024 Pazartesi bankalar açık mı, yarın bankalar çalışacak mı? Yeni yılın ilk gününün Pazartesi yani hafta başına denk gelmesinin ardından, yılbaşında resmi tatil ilan edilip edilmeyeceği konusu internet üzerinden araştırılmaya başlandı.
Bakan Bayraktar duyurdu! Yeni yılda elektrik ve doğal gaz fiyatları artacak mı, destek devam edecek mi? Bakan Bayraktar duyurdu! Yeni yılda elektrik ve doğal gaz fiyatları artacak mı, destek devam edecek mi? Yeni yıl ile birlikte elektrik ve doğal gaza zam gelip gelmeyeceği ve desteğin devam edip etmeyeceği oldukça merak ediliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklama ile konuya son noktayı koydu.
Pazartesi günü okul var mı, 1 Ocak 2024 okullar tatil mi? Pazartesi günü okul var mı, 1 Ocak 2024 okullar tatil mi? Bugünün yılbaşı olması nedeni ile kişiler tarafından yeni yılın ilk günüde okulların açık olup olmayacağı hakkında merak edilenlere yanıt geldi.
Bakan Güler'den 2023'ü değerlendiren yeni yıl mesajı Bakan Güler'den 2023'ü değerlendiren yeni yıl mesajı Milli Savunma Bakanı (MSB) Yaşar Güler, yeni yıl mesajı yayımladı. Bakan Güler mesajında, 6 şubat depremi, terörle mücadele gibi birçok önemli konuya değindi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ertelenen Süper Kupa maçı hakkında açıklamada bulundu! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ertelenen Süper Kupa maçı hakkında açıklamada bulundu! Suudi Arabistan'ın başkenti Riad'da düzenlenecek olan Süper Kupa maçında yaşanan kriz sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray yetkilileri ortak bir karar alarak maça çıkmadan ülkemiz topraklarına döndü. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından açıklamada bulundu.
Bakan Yerlikaya yılbaşı kutlamaları için 167 bin emniyet personelinin sahada olacağını duyurdu! Bakan Yerlikaya yılbaşı kutlamaları için 167 bin emniyet personelinin sahada olacağını duyurdu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni yıl öncesinde güvenlik güçlerinin sahada olduğunu duyurdu. 0 38 bin jandarma, 167 bin emniyet ve 3 bine yakın sahil güvenlik personelinin yılbaşı kutlamalarında görev alacağını bildirdi.
ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı! ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı! 2024 yılına sayılı saatler kala Ankara'daki denetimler de hızlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığı ve tüm birimleri ile sahada olacağı bildirildi.