Gündem

2024 bedelli askerlik ne kadar olacak, zam oranı belli oldu mu? 2024 bedelli askerlik ne kadar olacak, zam oranı belli oldu mu? 2024 yılında kalem kalem gelen zamlar vatandaşın gündeminde yer alırken bedelli askerlik ücretinin ne kadar olacağı merak edildi. Bedelli askerlik ödenene ücreti yüzde kaç zamlanacağı merak konusu olmaya devam ederken araştırmalar da devam ediyor.
Malatya'da yolcu otobüsü devrildi! İlk belirlemelere göre 4 ölü 36 yaralı var Malatya'da yolcu otobüsü devrildi! İlk belirlemelere göre 4 ölü 36 yaralı var Ülkemizde trafik kazası haberleri sıklıkla basında yer alıyor. Son dakika bilgisine göre Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Olau yerindeki ekiplerin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
İddia! AK Parti'nin Ankara adayı kesinleşti, İstanbul'da 2 isim öne çıkıyor İddia! AK Parti'nin Ankara adayı kesinleşti, İstanbul'da 2 isim öne çıkıyor Yerel seçimlere 3 ay kalırken partilerin adayları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Edinilen bir kulis bilgisine göre, AK Parti'nin Ankara adayı kesinleşti, İstanbul'da ise 2 isim öne çıkıyor.
2024 yılı 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları belli oldu mu? 2024 yılı 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları belli oldu mu? Bu sene yapılması beklenen polis alımları hakkında merak edilenler artarken alımların nasıl gerçekleşeceği hakkında bilgilendirmelerin ne zaman yayımlanacağı araştırmalar devam etti.
Hazine ve Maliye Bakanlığı 440 uzman yardımcısı alımı yapacak! Hazine ve Maliye Bakanlığı 440 uzman yardımcısı alımı yapacak! 2023 yılının son gününde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 440 uzman yardımcısı alımının gerçekleştirileceği öğrenildi.
AFAD açıkladı! Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD açıkladı! Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün son dakika AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde depremin yaşandığı öğrenildi.
Ankara Üniversitesi 164 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ankara Üniversitesi 164 sözleşmeli personel alımı yapacak! İş arayan vatandaşlar dikkat! Ankara Üniversitesi tarafından Ocak ayı içerisinde toplamda 164 sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi.
Uzman isim Naci Görür'den kritik 7 üstü deprem uyarısı! Uzman isim Naci Görür'den kritik 7 üstü deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür tarafından yapılan açıklamalara göre bugün Tunceli'de meydana gelen depremin ardından vatandaşların son derece dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
Kafe ve restoranlarda yeni dönem bugün başladı! Kafe ve restoranlarda yeni dönem bugün başladı! Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda kafe ve restoranlarda yeni dönemin başlayacağı ve bu çerçevede mekanlarda fiyat listesinin zorunlu olmasına karar verildiği ifade edildi.
Miras paylaşacaklar dikkat! Kardeşiniz sizden daha fazla pay alabilir! Miras paylaşacaklar dikkat! Kardeşiniz sizden daha fazla pay alabilir! Miras paylaşımlarına dair az bilinen ayrıntılar zaman zaman kişilerin yanlış kararlar vermelerine neden olabiliyor. Kardeşler hangi koşulda farklı paylarda miras alabilirler?
Kiracılara uyarı geldi! Toplu ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz! Kiracılara uyarı geldi! Toplu ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz! Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar hukuki çekişmeye dönüşünce faturası ağır olabiliyor. Kiracıların ev sahiplerine toplu ödeme yapmak zorunda kaldığı bir durum hakkında uyarı yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak! Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre bakanlık tarafından toplamda 1500 personel alımının yapılacağı öğrenildi.