Gündem

Kar resmen kapıya dayandı! Meteoroloji'den 11 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısı verildi Kar resmen kapıya dayandı! Meteoroloji'den 11 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısı verildi Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte toplamda 11 il için kar yağışlı sağanak yağış beklendiği ifade edildi.
Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 personel alımı yapacak Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 personel alımı yapacak Bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kamuda çalışmak isteyen kişiler için 400 personelin alınacağı öğrenildi.
Yarın okul var mı, 5 Ocak 2024 kar tatili mi? Yarın okul var mı, 5 Ocak 2024 kar tatili mi? Kar yağışının Türkiye genelinde günden günde etkisini göstermeye başlamasının ardından bazı illerde eğitim gören vatandaşlar tarafından yarın okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu.
Beklenen ilan yayımlandı! AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu Beklenen ilan yayımlandı! AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu 2024 yılına girilmesinin ardından vatandaşlar tarafından en çok beklenen ilanlardan biri yayımlandı! AFAD tarafından yapılan açıklama ile birlikte uzman yardımcısı alınacağı öğrenildi.
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğunun saati belli oldu! Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğunun saati belli oldu! Heyecan dorukta! Bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte daha önce ertelenen Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolcuğunun saati duyuruldu.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Süper Kupa açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Süper Kupa açıklaması! Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali Atatürklü tişörtlere izin verilmemesi üzerine ertelenmişti. Konunun büyük gündem olmasının ardından Ömer Çelik'ten son dakika açıklama geldi.
Oyuncu Ayla Algan kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti? Oyuncu Ayla Algan kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti? Bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Oyuncu Ayla Algan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun üzerine Algan tarafından merak edilenler de arttı.
Türkiye için yeni salgın alarmı duyuruldu! Pıhtı atma salgını nedir, tehlikeli mi, belirtileri nelerdir? Türkiye için yeni salgın alarmı duyuruldu! Pıhtı atma salgını nedir, tehlikeli mi, belirtileri nelerdir? Son dönemde covid salgının ardından gündeme gelen pıhtı atma salgını gündeme gelmeye başladı. Bunun ardından konu hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Sosyal medyada nefret söyleminde bulunanların tahlityesine savcılıktan red geldi Sosyal medyada nefret söyleminde bulunanların tahlityesine savcılıktan red geldi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada kullanılan nefret söylemleri nedeniyle yargılanan 10 kişinin tahliye edilmesine itiraz etti.
TESK Başkanı Palandöken memurlara tanınan hakların esnaf, çiftçi ve işçi emeklilerine de talep etti TESK Başkanı Palandöken memurlara tanınan hakların esnaf, çiftçi ve işçi emeklilerine de talep etti Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilerin tamamının aynı enflasyondan mustarip olduğunu ve memurlara tanınan hakların esnaf, çiftçi ve işçi emeklilerine de sağlanması gerektiğini söyledi.
Meteoroloji'den 3 il için sarı kodlu uyarı geldi! Meteoroloji'den 3 il için sarı kodlu uyarı geldi! Toplamda 3 il için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 3 ilde sağanak yapış beklendiği ifade edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü ocak ayında personel alımı yapacak! Emniyet Genel Müdürlüğü ocak ayında personel alımı yapacak! Geçtiğimiz ay Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 38 personel alımı yapılacağı öğrenildi.