Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı sanatçı Volkan Konak hakkında neden suç duyurusunda bulundu? Diyanet İşleri Başkanlığı sanatçı Volkan Konak hakkında neden suç duyurusunda bulundu? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sanatçı Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Volkan Konak hakkında neden suç duyurusunda bulunulduğu merak edilirken detaylar da belli oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi olmayan hava durumu verilerine ilişkin son dakika duyurdu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi olmayan hava durumu verilerine ilişkin son dakika duyurdu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi. Hava durumu verilerine ilişkin olarak önemli bir basın duyurusuna yer veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları resmi açıklamaları takip etmeleri konusunda uyardı.
MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu? MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığının takvimi öğretmenlerin gündeminde yer alıyor. Öğretmenlerin yer değiştirme takviminin belli olup olmadığı sorgulanırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
AFAD Deprem Müdürlüğü açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde panik yaratan deprem AFAD Deprem Müdürlüğü açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde panik yaratan deprem Ülkemizde son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. İzmir'de hissedilen bir deprem meydana geldiği öğrenilirken yaşanan sarsıntı ardından panik olan vatandaşlar AFAD tarafından paylaşılan son depremleri araştırmaya devam ederken detaylar da duyuruldu.
Yerköy ile Kayseri hızlı tren hattı için  finansman sağlayarak kredi sözleşmesine imza atıldı! Yerköy ile Kayseri hızlı tren hattı için finansman sağlayarak kredi sözleşmesine imza atıldı! Ülkemizde demiryolu ağının gelişmesi için projeler imzalanmaya devam ediyor. Uluslararası ihracat kredi kuruluşları, Birleşik Krallık İhracat Kredi Kuruluşu beraberliğinde Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı için 1,2 milyar euro finansman sağlayarak kredi sözleşmesine imza attılar. Bu çerçevede yeni hızlı tren hattı için çalışmalar da başlayacak.
Bakan Yerlikaya Ankara dahil 46 ilde yasaklı madde operasyonunu duyurdu! 364 zehir taciri yakalandı Bakan Yerlikaya Ankara dahil 46 ilde yasaklı madde operasyonunu duyurdu! 364 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 46 ilde “Narkogüç-42” Operasyonlarını duyurdu. Bakan Yerlikaya Narkogüç-42 Operasyonlarında 1 ton 340 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini ve 364 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı. Bu çerçevede operasyonlara ilişkin de detaylı bilgiler paylaşıldı.
YSK yerel seçimler için Cumhurbaşkanlığı genelgesini yayımladı! YSK yerel seçimler için Cumhurbaşkanlığı genelgesini yayımladı! Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre yerel seçimlere yönelik kararnamenin 6 Ocak tarihli Resmi Gazete kararlarında yayımlandığı ifade edildi.
Son dakika AFAD duyurdu! Bolu'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika AFAD duyurdu! Bolu'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte Bolu'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Konu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kıyafet yönetmeliğinde yapılan değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı! Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kıyafet yönetmeliğinde yapılan değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı! 6 Ocak tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan karara göre Jandarma Genel Komutanlığı tarafından görselli olarak vatandaşlara duyuruldu.
6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı! 6 Ocak tarihli Resmi Gazete atama kararları yayımlandı! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar çerçevesinde 6 Ocak tarihli atama kararlarının duyurulduğu ifade edildi. Bu çerçevede atamaların yapıldığı kadrolar duyuruldu.
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Geçtiğimiz sene Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda toplamda 27 bin sağlık personelinin alınacağı öğrenilmişti. Bunun ardından başvuruların ne zaman başlayacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı.
106. dönem EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı 106. dönem EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı Bugün Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapacak olan kişiler için sonuç ekranının nasıl açılacağı hakkında da bilgilendirme yapıldı.