Gündem

Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ederken Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki aracın yanarak kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.
KAMİAD Başkanı Adıgüzel açıkladı! İnşaat sektöründe yeni düzenlemeye ihtiyaç var KAMİAD Başkanı Adıgüzel açıkladı! İnşaat sektöründe yeni düzenlemeye ihtiyaç var KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu, sektörün yapısal, vergisel ve hukuki birçok düzenlemeye ihtiyacı olduğunu belirtti.
Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Duracak mıyız? Asla Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Duracak mıyız? Asla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katıldığı Valiler Buluşması toplantısında terörle mücadeleye yönelik yaptığı açıklamada, terörün artık Türkiye için bir istismar alanı olmadığını belirterek, ''Peki duracak mıyız? Asla'' dedi.
Fatih Cami saldırısında yeni gelişme! Olay güvenlik kamerasına an be an yansıdı Fatih Cami saldırısında yeni gelişme! Olay güvenlik kamerasına an be an yansıdı Dün, İstanbul'da bulunan Fatih Cami'nde gerçekleşen bıçaklı saldırının yeni detayları ortaya çıktı. Bıçaklı saldırganın sloganlar eşliğinde camiye girişi ve saldırı anları güvenlik kameralarıyla saniyesi saniyesine kaydedildi.
MGM'den hava durumu raporu geldi! İç Anadolu'da karla karışık yağmur bekleniyor MGM'den hava durumu raporu geldi! İç Anadolu'da karla karışık yağmur bekleniyor Hava durumu verileri bazı bölgelerde yağışların hakim olmasının ardından araştırılmaya başlandı.. Hava durumu verileri gündemde yer alırken 9 Ocak tarihi ile havanın nasıl olacağı sorgulanmaya başladı.
Kamuda çalışacaklar dikkat! Sosyal Güvenlik Kurumu 2024 yılı personel alım ilanını duyurdu Kamuda çalışacaklar dikkat! Sosyal Güvenlik Kurumu 2024 yılı personel alım ilanını duyurdu Başvurular birkaç gün sonra bitiyor! Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2024 yılı için yayımlanan personel alım ilanı ile birlikte farklı kadrolara alımların gerçekleştirileceği öğrenildi.
18 ilde birden etkisini gösterecek! Meteoroloji sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısını yayımladı 18 ilde birden etkisini gösterecek! Meteoroloji sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısını yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda toplamda 18 ilde kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi. Bu iller MGM tarafından tek tek açıklandı.
Bazı Kamu İktisadi Teşebbüslerine Ait Kadro ve Pozisyonların İptali ve İhdası Resmi Gazete'de duyuruldu! Bazı Kamu İktisadi Teşebbüslerine Ait Kadro ve Pozisyonların İptali ve İhdası Resmi Gazete'de duyuruldu! 9 Ocak tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarında bazı kamu kurumlarında yer alan kadro ve pozisyonların ip
Yüksek maaşla kamu kurumunda iş fırsatı! İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanını yayımladı Yüksek maaşla kamu kurumunda iş fırsatı! İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanını yayımladı İçişleri Bakanlığı tarafından bugün yayımlanan son duyuru kapsamında yüksek maaşla çalışmak isteyen kişiler için personel alımının yapılacağı belirtildi.
Fatih Camisi'ndeki saldırıya ilişkin Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Fatih Camisi'ndeki saldırıya ilişkin Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Bugün Fatih Camii'de yaşanan saldırı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından konu hakkında açıklamalara yer verildi.
MEB ortak sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB ortak sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz sene gerçekleştirilen ortak sınavlarının sonucunun ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak, bugün var mı? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak, bugün var mı? Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilmesi beklenen kabine toplantısının ne zaman gerçekleştirileceği hakkında merak edilenler artmaya başadı.