Gündem

MEB ve MSB anlaşmayı imzaladı! 9. sınıf öğrencilerine burs imkanı tanınacak MEB ve MSB anlaşmayı imzaladı! 9. sınıf öğrencilerine burs imkanı tanınacak Milli Eğitim Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün sağlanan son anlaşma ile birlikte 9. sınıf öğrencileri için burs imkanı sağlanacağı ifade edildi.
Son Dakika! Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son Dakika! Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamalara göre Muğla Datça'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
AFAD son dakika duyurdu! Hatay'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD son dakika duyurdu! Hatay'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Hatay ilinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Deprem hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Bakanlıktan açıklama geldi! Limon suyu yasaklandı mı? Bakanlıktan açıklama geldi! Limon suyu yasaklandı mı? Sağlığımız açısından oldukça zararlı olabileceği hakkında daha önce de açıklamaların yapıldığı limon suyuna ilişkin bakanlık tarafından konu hakkında yeni ifadelere yer verildi.
Regaip kandili ne zaman, anlam ve önemi nedir? Regaip kandili ne zaman, anlam ve önemi nedir? İslam dünyası için oldukça önemli günlerden biri olan Regaip Kandili'nin ne zaman olduğu ve anlam ve öneminin ne olduğu hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Trabzonlu siron tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neledir? Trabzonlu siron tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neledir? Gelinim Mutfakta yarışma programında yapılması sonucunda pek çok kişi tarafından merak edilen siron yemeği tarifi internet üzerinden en çok araştırılanlar arasında yer aldı.
ÖSYM duyurdu! 2024 Engelli EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı ÖSYM duyurdu! 2024 Engelli EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı için engelli EKPSS başvurularının alınmaya başlandığı öğrenildi. Bu çerçevede tercih kılavuzunun da yayımlandığı öğrenildi.
MHP Lideri Bahçeli belediye başkanı adaylarını açıkladı! 55 il tek tek sıralandı MHP Lideri Bahçeli belediye başkanı adaylarını açıkladı! 55 il tek tek sıralandı Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin belediye başkanı adayları da belli olmaya devam ediyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli'den gelen son dakika açıklamasına göre MHP'nin 55 belediye başkanı adayı belli oldu.
MEB ortak sınav sonuçları sorgulama ekranı! MEB ortak sınav sonuçları açıklandı mı, nereden sorgulanacak? MEB ortak sınav sonuçları sorgulama ekranı! MEB ortak sınav sonuçları açıklandı mı, nereden sorgulanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla beraber okullarda ortak sınav uygulaması başladı. Ortak sınav tarihlerinin belli olmasının ardından sınavlara katılan öğrenciler şimdi de ortak sınav sonuçları için bekleyişe geçti.
Kentsel dönüşümde yeni gelişme! Kira destekleri arttırıldı, il il açıklandı Kentsel dönüşümde yeni gelişme! Kira destekleri arttırıldı, il il açıklandı Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'de hızla devam ederken konuyla ilgili yeni gelişmeler de sürüyor. Dün yapılan açıklamayla, kentsel dönüşümde kira desteğinin arttırıldığı duyuruldu, il il yeni kira destek tutarları paylaşıldı.
Başvuru için son günler! Belediye 60 KPSS puanı ile zabıta memur alacak Başvuru için son günler! Belediye 60 KPSS puanı ile zabıta memur alacak Antalya Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 60 KPSS puanı ile birlikte zabıta memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru hakkında gerekli olan şartlar ve detaylar belli oldu.
Gece saatlerinde korkutan deprem! Çorum'da meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem çevre illeri de salladı Gece saatlerinde korkutan deprem! Çorum'da meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem çevre illeri de salladı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte gece saatlerinde Çorum'da 4,2 büyüklüğünde depremin meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan bu deprem çevre illeri de etkiledi.