Gündem

Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti Osmaniye'de cinayete kurban gittiği iddia edilen Mehmet Yörük olayında bugün canlı yayında Müge Anlı'da önemli gelişmeler yaşandı.
Mücbir sebep uzatıldı mı, mücbir sebep nedir? Mücbir sebep uzatıldı mı, mücbir sebep nedir? Mücbir sebep uzatıldı mı sorusu özellikle deprem bölgesinde olan kişiler tarafından sıkça araştırılıyor. GİB, yaptığı açıklamasında mücbir sebep halinin uzatıldığını duyurdu. Peki, mücbir sebep nedir?
Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu? Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu? Masterchef son bölüm de kaptanlık oyunu oynandı. Masterchef mavi takım kaptanı ve kırmızı takım kaptanı ile mavi ve kırmızı takım oyuncuları belirlendi. İşte takımlar ve kaptanlar
Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak? Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak? Konut ve iş yeri için kira artış oranı hem ev sahipleri hem de kiracılar tarafından sıkça araştırılıyor. TÜİK her ayın 3’ünde kira artış oranına ilişkin verileri açıklıyor. Eylül ayı kira zam oranı ne zaman belli olacak?
2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? 2024 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile beraber barınma konusu bir kez daha gündeme geldi. 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında KYK başvurularının ne zaman açılacağı merak edilirken sorgulamalar da başladı.
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmen şube tercihinde merkezi yerleştirme yapılacak Bakan Tekin açıkladı: Öğretmen şube tercihinde merkezi yerleştirme yapılacak Milli Eğitim Bakanı Tekin öğretmen, şube tercihi konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, öğretmen şube tercihinde merkezi yerleştirmenin esas alınacağını duyurdu.
Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı Son dakika trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ederken Zonguldak - Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsünün çarpıştığı öğrenildi. Söz konusu kazada 2 kişi hayatını kaybederken 23 kişi de yaralandı.
KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman belli olacak? KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman belli olacak? KPSS Ortaöğretim oturumu için geri sayım başladı. Sınava kısa bir süre kala adaylar sınav yerleri hakkında araştırmalarına başlarken sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak edildi.
2024 YKS ek tercih yerleştirme tarihleri belli oldu mu, ne zaman yapılacak? 2024 YKS ek tercih yerleştirme tarihleri belli oldu mu, ne zaman yapılacak? Bu sene YKS'de ter döken adaylar, yerleştirme sonuçlarının açıklaması ile beraber herhangi bir bölüme yerleşemeyenler için de ek tercih süreci başlatılmıştı. YKS ek tercih yerleştirme tarihleri de merak konusu oldu.
İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman? İŞKUR TCDD 109 tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı ne zaman? TCDD 109 işçi alımı yapacağını duyurdu. 109 kişilik kadro açılırken tren teşkil işçisi ve istasyon operasyon işçisi alımı yapılacağı ifade edilirken başvuru yapmak isteyenler de araştırmalarına başladı.
MEB 20 bin Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 20 bin Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı sürecini başlattı. Öğretmen alımına dair adayların mülakat süreci tamamlanırken bu kez sonuçların açıklanacağı tarih için bekleyişe geçildi.
Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik Gürz-12 operasyonları Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik Gürz-12 operasyonları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik olarak Gürz-12 operasyonlarının başlatıldığını duyurdu. Şırnak'ın Cudi Dağı kırsalında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsal barınma alanlarının imha edildi.