Gündem

AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır? AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır? Açık Öğretim Lisesi'nin (AÖL) 23 -24 Aralık'ta 1. dönem sınavları yapılmıştı. Sınava giren açık öğretim öğrencileri merakla sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve sınav sonucu sorgulama ekranını nasıl açacaklarını merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
MEB'den okullarla ilgili son dakika ikinci dönem kararı! Okullarda son hafta ders yapılmayacak MEB'den okullarla ilgili son dakika ikinci dönem kararı! Okullarda son hafta ders yapılmayacak Milli Eğitim Bakanlığının okullarla ilgili aldığı son dakika kararı gündem oldu. Öğrenci, öğretmen ve veliler okullarda son hafta ders yapılıp yapılmayacağı merak edilirken gelen açıklama sonrası merak edilen konular netlik kazandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı ardından son dakika açıklamalarda bulundu. AK Parti, Ankara adayını 14 Ocak Pazar günü açıklayacak!
Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten fenomenlere yönelik açıklama geldi. Sosyal medya fenomenleri mercek altına alındı. Başta fenomenler olmak üzere Instagram, Twitch, TikTok ve Facebook'tan gelir elde edenler dikkat etsin. Banka kartı, kredi kartı ve sanal kart üzerinden yapılan elektronik ödemeleri yakın takibe alındı.
12 Ocak Cuma Hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı! 12 Ocak Cuma Hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı! İslam alemi bir cuma gününe daha erişmenin heyecanını yaşarken Cuma Hutbesi de merak konusu oldu. İslam alemi Regaip Kandili'nin ardından yayımlanan Cuma Hutbesini merak ederken detaylar da Diyanet İşleri Başkanlığı bülteni ile belli oldu.
Kültü ve Turizm Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı yapacak! Kültü ve Turizm Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı yapacak! Bugün yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1629 sözleşmeli personel alımın gerçekleştirileceği öğrenildi.
Bakan Koca Ankara'ya getirilen Gazzeli hastalar hakkında açıklama yaptı! Bakan Koca Ankara'ya getirilen Gazzeli hastalar hakkında açıklama yaptı! Bugün Gazze'den tedavi olmaları için Türkiye'ye getiren Gazzeli hastalar akşam saatlerinde Ankara'ya iniş yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yaralı hastalar hakkında açıklamalara yer verildi.
Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber! 1 askerimiz şehit düştü, 1 askerimiz yaralı Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber! 1 askerimiz şehit düştü, 1 askerimiz yaralı Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 askerimizin şehit düştüğü ifade edildi.
12 Ocak cuma günü okul var mı, yarın kar tatili mi? 12 Ocak cuma günü okul var mı, yarın kar tatili mi? Kar yağışlarının yurt genelinde pek çok ili etkisi altına alması ile birlikte vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında okulların bu yağış ile birlikte tatil edilip edilmeyeceği sorusu yer aldı.
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit düştü Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit düştü Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 1 askerimizin şehit düştüğü öğrenildi. Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Asb. Kd. Çvş. Bahadır Canbulat'ın şehit düştüğü ifade edildi.
2024 bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Askerlik vazifesini bedelli olarak yerine getirecek olan kişiler tarafından Ocak ayı için bedelli askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı en çok merak edilen konular arasında yer aldı.
Bakan Göktaş'tan iddialara yanıt! 1912 depremzede çocuğumuzdan biri bile kayıp değil Bakan Göktaş'tan iddialara yanıt! 1912 depremzede çocuğumuzdan biri bile kayıp değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "6 Şubat depremlerinin ardından çocukların kaybolduğu" iddiasına ilişkin, 1912 depremzede çocuğun birinin bile kaybolmadığını açıkladı ve iddiaları yalanladı.