Gündem

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyadan şehitlerle ilgili provakatif paylaşım yapanlara operasyon Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyadan şehitlerle ilgili provakatif paylaşım yapanlara operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen askerlere yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak” terör örgütü öven ve propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildiğini belirterek adli işlem başlatıldığını açıkladı.
MSB’den Irak ve Suriye kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarıyla ilgili açıklama! İmha edilmiştir MSB’den Irak ve Suriye kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarıyla ilgili açıklama! İmha edilmiştir Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatları düzenledi. Bakanlık tarafından düzenlenen hava harekatlarına ilişkin bilgiler verilirken terörist unsurların mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan hedeflerin imha edildiği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Dolmabahçe'de güvenlik toplantısı yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Dolmabahçe'de güvenlik toplantısı yapılacak Dün, teröristlerin saldırısı sonucu Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin şehit düşmesi ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla güvenlik toplantısı yapılacak.
MSB şehit olan 9 askerimizin isimlerini paylaştı! MSB şehit olan 9 askerimizin isimlerini paylaştı! MSB, pençe - Kilit Harekatı Bölgesinde terörist unsurlarla çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olduğunu bildirdi. MSB tarafından şehit olan 9 askerimizin kimliği de paylaşıldı.
MSB son dakika duyurdu! Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 5 askerimiz şehit düştü, 8 askerimiz yaralandı! MSB son dakika duyurdu! Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 5 askerimiz şehit düştü, 8 askerimiz yaralandı! Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde 5 askerimizin şehir olduğu öğrenildi.
TESK Başkanı Palandöken'den enerji tasarrufu açıklaması! TESK Başkanı Palandöken'den enerji tasarrufu açıklaması! TESK Başkanı Bendevi Palandöken, enerji tasarrufuna yönelik açıklamalarda bulundu, basit alışkanlıklarla büyük sonuçlara ulaşılacağını ve enerji tasarrufunun temelde evlerden başlaması gerektiğini aktardı.
Ayasofya Camisinde yeni düzenleme! 15 Ocak'tan itibaren girişler ücretli olacak! Ayasofya Camisinde yeni düzenleme! 15 Ocak'tan itibaren girişler ücretli olacak! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde ibadete gelenler ile tarihi camiyi kültürel amaçlı ziyaret edenler için yeni bir karar alındı. Alınan karara göre giriş ücretleri belirlenerek yabancıların girişlerini birbirinden ayırma çalışmalarının sona erdiği bildirildi.
AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır? AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl bakılır? Açık Öğretim Lisesi'nin (AÖL) 23 -24 Aralık'ta 1. dönem sınavları yapılmıştı. Sınava giren açık öğretim öğrencileri merakla sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve sınav sonucu sorgulama ekranını nasıl açacaklarını merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
MEB'den okullarla ilgili son dakika ikinci dönem kararı! Okullarda son hafta ders yapılmayacak MEB'den okullarla ilgili son dakika ikinci dönem kararı! Okullarda son hafta ders yapılmayacak Milli Eğitim Bakanlığının okullarla ilgili aldığı son dakika kararı gündem oldu. Öğrenci, öğretmen ve veliler okullarda son hafta ders yapılıp yapılmayacağı merak edilirken gelen açıklama sonrası merak edilen konular netlik kazandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıkladı! Pazar günü Ankara adayımızı açıklıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı ardından son dakika açıklamalarda bulundu. AK Parti, Ankara adayını 14 Ocak Pazar günü açıklayacak!
Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten fenomenlere yönelik açıklama geldi. Sosyal medya fenomenleri mercek altına alındı. Başta fenomenler olmak üzere Instagram, Twitch, TikTok ve Facebook'tan gelir elde edenler dikkat etsin. Banka kartı, kredi kartı ve sanal kart üzerinden yapılan elektronik ödemeleri yakın takibe alındı.
12 Ocak Cuma Hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı! 12 Ocak Cuma Hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı! İslam alemi bir cuma gününe daha erişmenin heyecanını yaşarken Cuma Hutbesi de merak konusu oldu. İslam alemi Regaip Kandili'nin ardından yayımlanan Cuma Hutbesini merak ederken detaylar da Diyanet İşleri Başkanlığı bülteni ile belli oldu.