Gündem

FAST ve EFT ödemeleri neden yapılamıyor, internet bankacılığı çöktü mü? FAST ve EFT ödemeleri neden yapılamıyor, internet bankacılığı çöktü mü? Türkiye genelinde bankalar arası Fast işlemlerinde aksamalar yaşandığına ilişkin bazı sosyal medya kullanıcılarından açıklama geldi. EFT işlemlerini yapamayan müşteriler internet bankacılığında sorun olup olmadığını sorgulamaya başladı. Bu çerçevede merak edilen ''Fast işlemleri neden yapılamıyor?'' sorusu da yanıt buldu.
Bakan Göktaş müjdeyi verdi! Yaşlı, engelli aylıklarında yüzde 50 artış Bakan Göktaş müjdeyi verdi! Yaşlı, engelli aylıklarında yüzde 50 artış Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal ve ekonomik destek ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu, ödemelerde yüzde 50 artışa gidildiğini duyurdu.
Yarın okul var mı, 15 Ocak kar tatili mi? Yarın okul var mı, 15 Ocak kar tatili mi? Kar yağışının pek çok ilde etkisini göstermesinin ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yarın okulların olup olmadığı konusuydu.
Ünlü sucuk markasında enfeksiyon tespit edildi! Marketlerden resmen toplatılıyor Ünlü sucuk markasında enfeksiyon tespit edildi! Marketlerden resmen toplatılıyor Bugün uzmanlar tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ünlü bir sucuk markasında enfeksiyon tespit edildiği bu nedenle de toplatılmaya başlandığı öğrenildi.
Bolu'da yaşanan peş peşe depremlerin ardından Naci Görür'den kritik uyarılar geldi! Bolu'da yaşanan peş peşe depremlerin ardından Naci Görür'den kritik uyarılar geldi! Bugün AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre Bolu'da 3,9 ve 4,1 büyüklüğünde iki depremin peş peşe yaşandığı öğrenilmişti. Bunun ardından Naci Görür önemli açıklamalara yer verdi.
Faruk Beşer neden vefat etti, hastalığı neydi? Faruk Beşer neden vefat etti, hastalığı neydi? Bugün ailesi tarafından hayatını kaybettiği duyurulan Faruk Beşer hakkında merak edilenler devam ediyor. Peki Faruk Beşer neden hayatını kaybetti?
MSB duyurdu! Saldırı girişimindeki 7 terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu! Saldırı girişimindeki 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte saldırı girişiminde olan 7 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
AFAD açıkladı! Bolu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD açıkladı! Bolu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre erken saatlerinde Bolu'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği öğrenildi.
Türkiye resmen buz kesecek! Meteoroloji'den ülke geneli buzlanma ve don uyarısı geldi Türkiye resmen buz kesecek! Meteoroloji'den ülke geneli buzlanma ve don uyarısı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama çerçevesinde Türkiye'nin genelinde buzlanma ve don beklendiği ifade edildi. Konu hakkında uyarılar paylaşıldı.
Yoğun kar yağışına karşı aman dikkat! MGM Pazar günü için turuncu ve sarı kodlu uyarıları yayımladı Yoğun kar yağışına karşı aman dikkat! MGM Pazar günü için turuncu ve sarı kodlu uyarıları yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Pazar günü için beklenen yoğun kar yağışına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
Bakan Tekin duyurdu! Pazartesi günü şehitlerimiz için okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak Bakan Tekin duyurdu! Pazartesi günü şehitlerimiz için okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün yapılan son dakika açıklamasına göre okullarda Pazartesi günü 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı öğrenildi.
2024 yılı 10 bin polis alımı başvuru şartları nedir, başvurular ne zaman başlayacak? 2024 yılı 10 bin polis alımı başvuru şartları nedir, başvurular ne zaman başlayacak? Geçtiğimiz senenin sonunda yapılan açıklama sonucunda 10 bin polis alımının yapılacağının açıklanması üzerine alımlar hakkında merak edilenler artmıştı. Bu çerçevede 10 bin polis alımının ne zaman gerçekleştirileceği merak konusu oldu.