Gündem

Ankara'da silahlı saldırı! 3 Yaralı Ankara'da silahlı saldırı! 3 Yaralı Başkent Ankara'da gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir silahlı saldırı yapıldığı ve yararlananlar olduğu öğrenildi.
Mersin'de katliam gibi kaza! Ölü ve yaralılar var Mersin'de katliam gibi kaza! Ölü ve yaralılar var Türkiye güne şok edici bir haber ile başladı. Edinilen bilgiye göre Mersin'de bir yolcu otobüsünün kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 9 vatandaşımız hayatını kaybetti.
Kış resmen geldi! Meteoroloji'den 25 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı Kış resmen geldi! Meteoroloji'den 25 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte toplamda 25 ildeki olumsuz hava şartlarına karşı sarı ve turuncu kodlu uyarı verildiği öğrenildi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! 16 Ocak tarihinde yayımlanan personel alım ilanına göre Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından uzman erbaş alımı yapılacağı ifade edildi.
Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personel yönetmeliğinde değişiklik yapıldı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personel yönetmeliğinde değişiklik yapıldı Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre personel yönetmeliğinde değişikliğe gidildiği öğrenildi.
Meğer hikayesi böyleymiş! Akıl hastanesine neden tımarhane denir? Meğer hikayesi böyleymiş! Akıl hastanesine neden tımarhane denir? Tımarhane olarak da adlandırılan akıl hastanesinin isim sırrı ortaya çıktı! Neden akıl hastanesine tımarhane denildiği hakkında merak edilenlere yanıt geldi.
MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatında 23 hedef imha edildi MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatında 23 hedef imha edildi Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatında toplamda 23 hedef imha edildiği öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı 75 uzman yardımcısı alımı yapacak! İçişleri Bakanlığı 75 uzman yardımcısı alımı yapacak! Bugün İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre toplamda 75 il planlama uzman yardımcısı alımı yapılacağı ifade edildi.
Bakan Koca paylaştı! Uzman isimden Türkiye için 3 virüs uyarısı geldi Bakan Koca paylaştı! Uzman isimden Türkiye için 3 virüs uyarısı geldi Son dönemde hastalıkların artmasının ardından bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan paylaşımda Türkiye'nin 3 virüsün birden etkisi altında olunduğu ifade edildi.
Jandarma Binbaşı Ergin Kupan kimdir, neden gündemde? Jandarma Binbaşı Ergin Kupan kimdir, neden gündemde? Dünden bu yana özellikle sosyal medyada gündeme gelen Jandarma Binbaşı Ergin Kupan hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Sofralarınızın yeni vazgeçilmesi olacak! İşte laz kızı böreği tarifi Sofralarınızın yeni vazgeçilmesi olacak! İşte laz kızı böreği tarifi Bugün TV ekranlarında yayımlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yapılan laz kızı böreği tarifi pek çok vatandaş tarafından internet üzerinde en çok arananlar arasında yer aldı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan meteorolojik uyarı! 7 il için turuncu, 18 il için sarı kodlu uyarı verildi İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan meteorolojik uyarı! 7 il için turuncu, 18 il için sarı kodlu uyarı verildi Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalarda 7 il için turuncu, 18 il için sarı kodlu uyarı verildiği belirtildi. Vatandaşların hava olaylarına karşı dikkatli olması gerektiği belirtildi.