Gündem

Terörle mücadelede TBMM'nin tavizsiz desteğine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Terörle mücadelede TBMM'nin tavizsiz desteğine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 17 Ocak tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de Terörle mücadelede TBMM'nin tavizsiz desteğine dair kararın yayımlandığı ifade edildi.
Danıştay temizlik personeli kadrosunda 23 kişiyi alacak! Danıştay temizlik personeli kadrosunda 23 kişiyi alacak! 16 Ocak tarihinde yayımlanan ilana göre Danıştay tarafından 23 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Konu hakkında detaylar belli oldu.
17 Ocak kar tatili mi, yarın okul var mı? 17 Ocak kar tatili mi, yarın okul var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda yurdun bazı bölgelerinde kar yağışının beklendiği ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından kar yağışının eğitime engel olup olmayacağı hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı.
Devlet Su İşleri KPSS’siz en az ilkokul mezunu personel alımına başladı Devlet Su İşleri KPSS’siz en az ilkokul mezunu personel alımına başladı İş arayanların ayağına aradıkları fırsat geldi! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Devlet Su İşleri'nin personel alım yapacağını duyurdu. Daimi olarak KPSS'siz bir şekilde yapılacak olan personel alımına en az ilkokul mezunlarının başvurabileceği belirtildi. İşte başvuru şartları ve ilanın detayları..
Teröre karşı bildiri tezkeresi TBMM'de kabul edildi! Teröre karşı bildiri tezkeresi TBMM'de kabul edildi! Bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunulan 'Teröre Karşı Bildiri' tezkeresinin kabul edildiği ifade edildi. Konu hakkında açıklamalara yer verildi.
e-Devlet çöktü mü, neden girilmiyor? e-Devlet çöktü mü, neden girilmiyor? e-Devlet'e girmek isteyen kişilerin hata ekranı ile karşılaşmasının ardından vatandaşlar tarafından internet sitesinin çöküp çökmediği hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Yılın ilk kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ek zam müjdesi! Yılın ilk kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ek zam müjdesi! Bugün gerçekleştirilen yılın ilk kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından basın toplantısında önemli açıklamalara yer verildi.
MEB görevde yükselme sözlü sınav sonuçları açıklandı! MEB görevde yükselme sözlü sınav sonuçları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte görevde yükselme sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.
TBMM önünde şehit yakınları ve gazilerden DEM Parti protestosu! TBMM önünde şehit yakınları ve gazilerden DEM Parti protestosu! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde toplanan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin üyeleri olduğu belirtilen kalabalık bir grup protesto gösterisi düzenledi.
CHP Lideri Özel'den Akşener'e! Aksi takdirde üzüleceğiz CHP Lideri Özel'den Akşener'e! Aksi takdirde üzüleceğiz CHP Lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelik, İYİ Parti'nin AK Parti ve MHP'den ayrılarak teröre karşı kendi bildirilerini imzalamaları gerektiğini söyledi, ''Aksi takdirde üzüleceğiz.'' dedi.
Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezası belli oldu Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezası belli oldu Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve en çok konuşulan konular arasında yer alan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olması olayında yargı kararı verildi.
Özel ve Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Dinçer'in annesinin cenazesinde bir arada Özel ve Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Dinçer'in annesinin cenazesinde bir arada CHP Lideri Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer'in annesinin cenazesinde bir araya geldi.