Gündem

Emekliye yeni zam düzenlemesi bugün Meclis'e gidiyor! Emekliye yeni zam düzenlemesi bugün Meclis'e gidiyor! Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaş zammına yönelik yeni düzenleme bugün Meclis'e gidiyor. Emeklinin zam farkı ise şubat ayında yatacak.
Terör örgütlerine yönelik Kahramanlar 45 Operasyonu! 36 şüpheli yakalandı Terör örgütlerine yönelik Kahramanlar 45 Operasyonu! 36 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgi verdi.
Yılda 2 bin yabancıya ücretsiz sağlık hizmeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Yılda 2 bin yabancıya ücretsiz sağlık hizmeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarının ürettikleri mallardan indirimli ya da ücretsiz faydalanacak kişilerin tespit edilmesine ilişkin kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı ifade edildi.
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İçişleri Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak! Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İçişleri Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak! İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son ilana göre bakanlık tarafından yüksek maaşla bilişim personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru hakkında gerekli olan şartlar ve detaylar belli oldu.
Alper Gezeravcı ertelenen uzay yolculuğu hakkında açıklamalarda bulundu! Alper Gezeravcı ertelenen uzay yolculuğu hakkında açıklamalarda bulundu! Bugün yapılması planlanan uzay yolculuğunun ertelendiği haberinin gelmesinin ardından uzaya gidecek ilk yolcumuz olan Alper Gezeravcı tarafından açıklamalara yer verildi.
Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu 19 Ocak'a ertelendi! Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu 19 Ocak'a ertelendi! Bugün gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu alınan son karar ile birlikte 24 saat kadar ertelendiği ifade edildi.
MSB Yunanistan'a kaçak yollardan geçmeye çalışan 8 kişinin yakalandığını açıkladı MSB Yunanistan'a kaçak yollardan geçmeye çalışan 8 kişinin yakalandığını açıkladı Milli Savunma Bakanlığı tarafından Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan kişilerin yakalandığını duyurdu.
Tevhid bayrağı açan kişiye yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy tahliye edildi Tevhid bayrağı açan kişiye yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy tahliye edildi Türkiye'de son günlerde en çok konuşulan isimlerden olan Ege Akersoy'un tahliye edildiği bildirildi.
Çırak ve staj mağdurları seslerini duyurmak için CHP Lideri Özgür Özel ile görüştüler Çırak ve staj mağdurları seslerini duyurmak için CHP Lideri Özgür Özel ile görüştüler Emekli olma hakkını çıraklık ve staja başlama tarihlerinden dolayı elde edemeyen vatandaşlar seslerini duyurmak için meclise geldiler ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştüler.
Seçmen listeleri ne zaman askıdan indirilecek, açıklama yapıldı mı? Seçmen listeleri ne zaman askıdan indirilecek, açıklama yapıldı mı? Tüm Türkiye'nin sonuçlarını merakla beklediği 31 Mart seçimleri ile ilgili süreç hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.
MSB askerlik sınıflandırma sonuç ve sevk tarihleri ne zaman açıklanacak? MSB askerlik sınıflandırma sonuç ve sevk tarihleri ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen askerlik yerlerine ilişkin olarak araştırmalar devam ediyor. Askerlik sınıflandırma, sonuç ve sevk tarihleri araştırılmaya devam ederken son gelişmeleri haberimizde derledik.
Türkiye Emekliler Derneği son yapılan emekli zamlarından memnun olmadıklarını açıkladı Türkiye Emekliler Derneği son yapılan emekli zamlarından memnun olmadıklarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli aylıklarına yönelik yaptığı ek zam açıklamasının ardından Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanlı Kazım Ergün yapılan zamlardan memnun olmadıklarını belirtti.