Gündem

ÖSYM son dakika açıkladı! KPSS-2024/3 tercih kılavuzu yayımlandı ÖSYM son dakika açıkladı! KPSS-2024/3 tercih kılavuzu yayımlandı MEB'in sözleşmeli personel alımları yapılmasına ilişkin KPSS-2024/3 tercih kılavuzu adayların erişimine açıldı. ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden adaylar tercih kılavuzuna erişim sağlıyor.
19 Ocak Cuma Hutbesinin konusu nedir? 19 Ocak Cuma Hutbesinin konusu nedir? Müslümanlar için mübarek gün olarak adlandırılan cuma gününde İslam alemi cuma namazında bir araya geliyor. Cuma namazını idrak edecek olanlar namaz saatlerini araştırırken bir yandan da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan Cuma Hutbesi merak ediliyor.
TCMB Başkanı Erkan hakkındaki iddialara yanıt verdi! Yasal haklarımı kullanacağım TCMB Başkanı Erkan hakkındaki iddialara yanıt verdi! Yasal haklarımı kullanacağım TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, hakkında çıkan ''babasının bir banka personelini işten çıkardı'' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erkan, iddiaları yalanlayarak yasal haklarını kullanacağını belirtti.
İçişleri Bakanı Yerlikaya son 5 günde 3 bin 209 firarinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Yerlikaya son 5 günde 3 bin 209 firarinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Çember-11" adlı operasyonlar kapsamında gelinen son durumu paylaştı.
Türkiye Adalet Akademisi 10 sözleşmeli personel alımı yapacak! Türkiye Adalet Akademisi 10 sözleşmeli personel alımı yapacak! Bugün yayımlanan ilanlar çerçevesinde toplamda 10 sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi. Türkiye Adalet Akademisi tarafından ilanlar hakkında detaylar belli oldu.
Fırtınalı havaya hazırlıklı olun! Meteoroloji 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu Fırtınalı havaya hazırlıklı olun! Meteoroloji 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 11 il için kuvvetli sağanak ve fırtınanın beklendiği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk uzay yolculuğu hakkında açıklamalar geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk uzay yolculuğu hakkında açıklamalar geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılan açıklamalarda Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu için "Ortak gururumuzun zirveye yükseldiği zamanlardan birini yaşıyoruz" denildi.
2024 Takdir teşekkür alanlara karne hediyesi başvuru şartları nedir? 2024 Takdir teşekkür alanlara karne hediyesi başvuru şartları nedir? Okulların ilk dönemlerinin bu hafta sona ermesinin ardından öğrenciler için takdir ve teşekkür alanlara özel karne hediyesi verileceği öğrenildi. Bu çerçevede hediyeden nasıl faydalanılacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
AFAD son dakika duyurdu! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD son dakika duyurdu! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklama ile birlikte Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Ticaret Bakanlığı 930 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı 930 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı tarafından son açıklama ile birlikte 2024 yılı için toplamda 930 sözleşmeli personelin istihdam edileceği ifade edildi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yargıda yeni atamaları duyurdu! Hakimler ve Savcılar Kurulu yargıda yeni atamaları duyurdu! Bugün Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yayımlanan resmi duyuru çerçevesinde yargıda yeni atamaların belli olduğu ifade edildi. Bu atamalara ilişkin ise vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu.
Belediyeye 18-48 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı! Belediyeye 18-48 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı! Personel alımlarının en sık takip edildiği kurumlar arasında olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yaptığı son açıklamasında belediyeye 18-48 yaş arasında temizlik görevlisi alınacağını duyurdu. Bugün başlayan başvurular 23 Ocak tarihine kadar devam edecek.