Gündem

Yeminli Mali müşavirlik sınavı Ankara'da yapılacak! Sınav tarihi açıklandı Yeminli Mali müşavirlik sınavı Ankara'da yapılacak! Sınav tarihi açıklandı Yeminli Mali Müşavirlik (YMM) sınavının başvuru tarihleri ve nerede yapılacağı ile ilgili bilgiler resmen belli oldu.
Milli Savunma Bakanlığından Pençe-Kilit Operasyonu açıklaması! Milli Savunma Bakanlığından Pençe-Kilit Operasyonu açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı devam eden Pençe-Kilit Operasyonu ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.
Ankara'da bugün kar yağacak mı? Meteoroloji açıklama yaptı Ankara'da bugün kar yağacak mı? Meteoroloji açıklama yaptı Ankara'da yaşayan vatandaşlar son günlerde yurt genelinde yapılan hava durumu uyarıları sonrası şehirlerinde yaşanacak gelişmeleri merak etmeye başladı.
Olumsuz hava nedeniyle deniz ulaşımında çok sayıda sefer iptal edildi! Olumsuz hava nedeniyle deniz ulaşımında çok sayıda sefer iptal edildi! Bugün özellikle de İstanbul'u etkileyecek olan olumsuz hava koşulları nedeni ile yapılan açıklamalara göre deniz ulaşımında çok sayıda seferin iptal edildiği öğrenildi.
Bakanlık iddiaları yalanladı! Mehmet Şimşek-Gaye Erkan krizi başlıklı dedikoduları kınıyoruz Bakanlık iddiaları yalanladı! Mehmet Şimşek-Gaye Erkan krizi başlıklı dedikoduları kınıyoruz Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı internet sitelerinde çıkan ''Mehmet Şimşek-Gaye Erkan'' krizi başlıklı haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu, kurumları töhmet altında bırakan dedikoduları şiddetle kınadıklarını söyledi.
6 ilde düzenlenen silah imalatı ve silah kaçakçılığı operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı! 6 ilde düzenlenen silah imalatı ve silah kaçakçılığı operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalarda 6 ilde düzenlenen operasyonlar sonucunda toplamda 12 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. O anlar ise sosyal medya hesabından paylaşıldı.
Balkanlardan gelen soğuk hava ülkeyi etkisi altına aldı! MGM 13 il için sarı kodlu uyarı yayımladı Balkanlardan gelen soğuk hava ülkeyi etkisi altına aldı! MGM 13 il için sarı kodlu uyarı yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarılar çerçevesinde ülke genelinde beklenen kar yağışına karşı kişilerin gerekli olan tüm önlemleri almaları gerektiği ifade edildi.
Başvurular yarın sona eriyor! AFAD yüksek maaşla personel alımı yapacak Başvurular yarın sona eriyor! AFAD yüksek maaşla personel alımı yapacak AFAD tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yüksek maaşla uzman yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda gerekli olan başvuru şartları ve detayların öğrenildiği ifade edildi.
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! 9 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! 9 terörist etkisiz hale getirildi Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 9 teröristin yapılan operasyonlar sonucunda etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
ÖSYM, 2024 yılı e-YDS sınav sonuçlarını açıkladı! ÖSYM, 2024 yılı e-YDS sınav sonuçlarını açıkladı! ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı için e-YDS sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Sonuçlara nereden erişilebileceği hakkında ise bilgilendirme yapıldı.
ÖSYM duyurdu! MEB, KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacak! ÖSYM duyurdu! MEB, KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacak! ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ocak ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel alımının yapılacağı ifade edildi. İlan hakkında detaylar ise belli oldu.
Bakan Işıkhan İşbaşı Eğitim Programı hakkında açıklamalarda bulundu! Bakan Işıkhan İşbaşı Eğitim Programı hakkında açıklamalarda bulundu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İşbaşı eğitim programları için istihdam edilmesi gereken katılımcı sayısına dair bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan yüzde vererek işverenlerin programdan daha fazla yararlanmasını sağlayacaklarını bildirdi.