Gündem

Bakan Yerlikaya'dan sahile vuran cesetler hakkında açıklama! Bakan Yerlikaya'dan sahile vuran cesetler hakkında açıklama! Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda son günlerde sahile vuran cesetler hakkında bilgilendirme yapıldı.
2024 Bekçilik başvuru şartları nedir, başvuru tarihleri ne zaman? 2024 Bekçilik başvuru şartları nedir, başvuru tarihleri ne zaman? Bekçi alımı ile ilgili olarak 2024 yılı gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2023 yılında bekçi alımlarında başvuruların ne zaman yapılacağı merak edilirken kadro sayısı da araştırılan konular arasında yer alıyor.
Ankara'da 7 katlı bir binada yangın çıktı! Ankara'da 7 katlı bir binada yangın çıktı! Ankara'nın Çankaya ilçesinde 7 katlı bir binada yangın çıktığı bildirildi.
Ticaret Bakanlığı 602 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, hangi meslek gruplarından alım yapılacak? Ticaret Bakanlığı 602 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, hangi meslek gruplarından alım yapılacak? Ticaret Bakanlığı 602 sözleşmeli personel alımı hakkında merak edilenlere yanıt aranmaya devam ediyor. Sözleşmeli personel alımına ilişkin olarak merak edilenlere yanıt aranırken hang meslek gruplarından alım yapılacağı da araştırılan konular arasındaki yerini aldı.
YKS 2024 başvuru tarihi nedir, sınavı tarihi belli oldu mu? YKS 2024 başvuru tarihi nedir, sınavı tarihi belli oldu mu? Hayal ettiği üniversite ve bölümün kapısını aralamak isteyen öğrenciler 2024 yılı üniversite sınavı tarihlerini merak ediyor. YKS hakkında merak edilenler artarken sınav başvuru tarihleri ve sınav tarihi merak edildi. YKS tarihine ilişkin merak edilenler artarken ÖSYM takvimi de gündemdeki yerini aldı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Türkiye'nin üniversite eğitim kapasitesi hakkında konuştu YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Türkiye'nin üniversite eğitim kapasitesi hakkında konuştu Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar katıldığı bir etkinlikte ülkemizdeki üniversitelerin toplam kapasitesi hakkında konuştu.
Ankara Adliyesinde Hakaret Davaları yoğunluğu! Ankara Adliyesinde Hakaret Davaları yoğunluğu! Ankara Adliyesinde son yıllarda açılan hakaret davalarından dolayı büyük bir yoğunluk yaşanıyor
MSB taciz ateşi açan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiğini açıkladı MSB taciz ateşi açan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiğini açıkladı Milli Savunma Bakanlığı tarafından askerlerimize yönelik taciz ateşi gerçekleştirildiği açıklandı.
Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Ankara'da yapılacak Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Ankara'da yapılacak Başkent önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Edinilen bilgiye göre Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Mayıs ayında Ankara'da yapılacak.
Mossad ajanları işte böyle MİT'in radarına takıldı! Para trafiği takip edildi Mossad ajanları işte böyle MİT'in radarına takıldı! Para trafiği takip edildi MİT'in, 2 Ocak tarihinde Mossad casuslarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonların detayları ortaya çıktı. Tutuklu Mossad casusu Salhab'ın banka hesap hareketleri, diğer ajanların yakalanmasına neden oldu.
Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi üyesi Şahin Çil vefat etti Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi üyesi Şahin Çil vefat etti Ankara'da dün akşam saatlerinde üzücü bir haber alındı
O illerde yaşayanlar aman dikkat! Meteoroloji 28 il için son dakika sarı kodlu uyarı yayımladı! O illerde yaşayanlar aman dikkat! Meteoroloji 28 il için son dakika sarı kodlu uyarı yayımladı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarı çerçevesinde toplamda 28 ilde sarı kodlu uyarı verildiği ifade edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalar kapsamında vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.