Gündem

2024 ÖSYM uzman yardımcısı sınavı başvuru sonuçları açıklandı' 2024 ÖSYM uzman yardımcısı sınavı başvuru sonuçları açıklandı' Bugün ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılı uzman yardımcısı sınavı başvuru sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Sonuçlara nereden erişileceği hakkında ise bilgilendirme yapıldı.
Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı! Millete borcumuz Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı! Millete borcumuz Geçtiğimiz seneden bu yana sık sık gündeme taşınan yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu anayasayı millete karşı borç olarak bildiğini ifade etti.
Hobi Bahçelerine İlgi Artıyor! Hobi Bahçelerine İlgi Artıyor! Günümüzde hobi bahçeciliği, şehir yaşamının getirdiği stres ve hızlı tempo karşısında bir kaçış ve rahatlama kaynağı olarak giderek artan ilgi görüyor.
2024 yılı e-YDS başvuruları başladı! e-YDS İngilizce başvuru ücreti ne kadar? 2024 yılı e-YDS başvuruları başladı! e-YDS İngilizce başvuru ücreti ne kadar? Sınava girmek isteyen binlerce aday tarafından 2024 yılı için e-YDS başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Bu çerçevede ÖSYM tarafından bugün gerekli olan tüm başvuru detayları açıklandı.
Türkiye Kart'ta yeni gelişme! 2024'te tüm Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasında kullanılacak Türkiye Kart'ta yeni gelişme! 2024'te tüm Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasında kullanılacak Türkiye Kart ile ilgili son gelişmeleri PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten açıkladı. Gülten, Türkiye Kart'ın 2024 yılı sonuna kadar Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasını kapsamasını hedeflediklerini belirterek, bir sonraki yıl ise ülke geneline yayılması için çalışmaları sürdüreceklerini aktardı.
2024 Adalet Bakanlığı Sınavları Sonuçları Açıklandı! Sınav sonucu sorgulama ekranı 2023 Adalet Bakanlığı Sınavları Sonuçları Açıklandı! Sınav sonucu sorgulama ekranı Binlerce insanın merakla beklediği açıklama sonunda geldi. ÖSYM, 2023 yılında yapılan Adalet Bakanlığı Sınavları sonuçlarını açıkladığını duyurdu.
Eyyam-ı biyd orucu nedir, ne zaman, kaç gün tutulur? Eyyam-ı biyd orucu nedir, ne zaman, kaç gün tutulur? Eyyâm-ı biyd orucu hakkında merak edilenler arttı. Eyyâm-ı biyd olarak anılan zaman dilimi hakkında araştırmalar devam ederken bu orucun ne zaman ve kaç gün tutulduğu da gündemin konu başlıkları arasında yer aldı.
2024 DİB MBSTS sınavı ne zaman, başvuruları başladı mı, hangi tarihler arasında alınacak? 2024 DİB MBSTS sınavı ne zaman, başvuruları başladı mı, hangi tarihler arasında alınacak? 2024 yılının sınav takvimi merak edilmeye devam ediyor. DİB MBSTS sınavının bu yıl hangi tarihlerde yapılacağı merak edilirken başvuru tarihlerini kaçırmak isteyemeyenler de araştırmalarına başladı.
Hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hakim ve savcı adaylarının merakla beklediği Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Yardımcılığı Yazılı sınavı sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. ÖSYM tarafından açıklanacak sınav sonuçları merakla beklenirken adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki, hakimlik savcılık sınav sonuçları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...
Bakan Yerlikaya Kafes-32 operasyonlarıyla organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı Bakan Yerlikaya Kafes-32 operasyonlarıyla organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son yaptığı duyuruyla Kafes-32 operasyonları kapsamında, İsmail Süner'in elebaşı olduğu suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
KPSS şartı resmen yok! İŞKUR hastanede çalışacak kadın ve erkek personel alımı yapacağını duyurdu KPSS şartı resmen yok! İŞKUR hastanede çalışacak kadın ve erkek personel alımı yapacağını duyurdu 2024 yılı için ilanlar yayımlanırken, İŞKUR tarafından hastanede çalışacak kadın ve erkek personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru için gerekli olan şartlar ve detayların belirlendiği ifade edildi.
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi! Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da bir araya geldi! CHP Lideri Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Görüşmede Özel, Kılıçaroğlu'na yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif etti.