Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler? Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru şartları neler? Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine daimi olarak personel alımı yapacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları ve sınav ücret miktarı belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım başvuru şartları neler?
Sağlık Bakanlığı 118. Dönem DHY mazeret kura sonuçları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 118. Dönem DHY mazeret kura sonuçları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı tarafından 118. Dönem Devlet Hizmetleri Yükümlülüğü eş ve sağlığa bağlı mazeret nedeniyle kura çekimi canlı yayında yapıldı. Sağlık Bakanlığı DHY kura sonucu münhal kadro listesi, kuraya katılan adayların gündeminde yer alırken sonuçlar da merak edilmeye başladı.
Kumar bağımlılığından nasıl kurtulunur? Kumar bağımlılığı tedavisi var mı? Kumar bağımlılığından nasıl kurtulunur? Kumar bağımlılığı tedavisi var mı? Sosyal medya üzerinde son dönemlerde kumar bağımlılığına ilişkin hayat hikayelerini paylaşanların sayısı her geçen gün artıyor. Peki, kumar bağımlılığı tedavi edilebilir mi, nasıl tedavi edilir?
DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları ile ilgili araştırmalar artıyor. ÖSYM tarafından uygulanan DGS için sonuçlar beklenirken adaylar, DGS başarı puanı ve sıralaması hakkında merak ettiklerine yanıt arıyor.
Kırşehir Valisi muhtarları bilgilendirdi Kırşehir Valisi muhtarları bilgilendirdi Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, il genelinde mahalle ve merkeze bağlı köylerde muhtarlık yapanlarla bir araya geldi.
2024 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, giriş belgeleri ne zaman erişime açılacak? 2024 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, giriş belgeleri ne zaman erişime açılacak? Kamu personeli olmak isteyen binlerce kişi KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuruda bulundu. Lise mezunlarının başvuru yapabildiği sınavın tarihi gündemde yer alırken sınav giriş belgelerinin erişime ne zaman açılacağı da sorgulanmaya başladı.
2024 KYK 1.tip, 2.tip, 3.tip, 4.tip, 5.tip, 6.tip yurtları ne kadar? 2024 KYK 1.tip, 2.tip, 3.tip, 4.tip, 5.tip, 6.tip yurtları ne kadar? Üniversiteye yerleşen öğrenciler barınma ihtiyaçlarını gidermek için GSB tarafından sunulan KYK avantajından yararlanmak istiyor. Tiplerine göre farklı ücretleri olan KYK yurtları için araştırmalar devam ederken KYK 1.tip, 2.tip, 3.tip, 4.tip, 5.tip, 6.tip yurt ücretleri sorgulanmaya başladı.
2700 yıllık Bintepeler Kolyesi ABD'den Türkiye'ye getirildi 2700 yıllık Bintepeler Kolyesi ABD'den Türkiye'ye getirildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2700 yıllık Bintepeler Kolyesi’nin ABD’den Türkiye’ye getirildiğini söyledi.
Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alım başvuruları başladı Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alım başvuruları başladı Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda alımların bilişim personeli kadrosu için olacağı ifade edildi. 3 Eylül tarihinde başlayan başvurular 17 Eylül’e kadar devam edecek.
İlkokul, ortaokul, lise okula telefon getirmek yasak mı? İlkokul, ortaokul, lise okula telefon getirmek yasak mı? 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için okulda cep telefonu kullanmanın yasak olup olmadığı merak edildi. MEB'in konuyla ilgili açıklamaları yakından takip edilirken okullarda cep telefonu kullanımıyla ilgili detaylar belli oldu.
Sigaraya yeni zam geliyor açıklaması! Sigaraya yeni zam geliyor açıklaması! Sigara fiyatlarına Temmuz ve Ağustos aylarında zam yapılmasının ardından Eylül ayında da zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Sigaraya yeni zam konusunda önemli bir açıklama yapıldı.
Ücretli öğretmenlik başvurusu sonuçlandı mı, ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmenlik başvurusu sonuçlandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında MEB'e bağlı okullarda görevlendirilmek üzere ücretli öğretmen başvuruları temmuz ayında alınmaya başladı. Temmuz ayında alınmaya başlanan başvuruların sonuçları merak edildi.