Gündem

KPSS şartsız 29 bin personel alınacak! İŞKUR Şubat ayı alım ilanlarını duyurdu KPSS şartsız 29 bin personel alınacak! İŞKUR Şubat ayı alım ilanlarını duyurdu İŞKUR tarafından yayımlanan son ilan kapsamında en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bu çerçevede gerekli olan başvuru şartları ve detaylar belli oldu.
RTÜK onayladı! FOX TV'nin ismi Now TV olarak değişiyor RTÜK onayladı! FOX TV'nin ismi Now TV olarak değişiyor Daha önce de FOX TV hakkında gündeme gelen isim değişikliği hakkında bugün RTÜK açıklama yaptı. Yapılan açıklamalarda FOX TV'nin artık isminin değiştiği öğrenildi.
Ankara'da karşıdan karşıya geçen aileye araba çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti Ankara'da karşıdan karşıya geçen aileye araba çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti Ankara'dan gelen bir haber okuyanları derinden etkiledi. Edinilen bilgiye göre üst geçici kullanmayıp araçların kullandığı yol kenarından karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir aileye araba çarpması sonucu 3 kişi vefat etti.
CHP Lideri Özgür Özel Uğur Mumcu'nun Ankara'daki anma töreninde konuştu CHP Lideri Özgür Özel Uğur Mumcu'nun Ankara'daki anma töreninde konuştu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Ankara'da Gazeteci Uğur Mumcu'nun 31. vefat yıl dönümü dolayısıyla yapılan anma törenine katıldı. Özel "Uğur Mumcu, 31 yıldır karanlığa karşı yanan bir mumdur" şeklinde konuştu.
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım kimdir? İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım kimdir? İYİ Parti'den gelen son dakika açıklamasıyla partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediyesi için yarışacak isim Cengiz Topel Yıldırım oldu. Peki, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım kimdir? Detaylar haberimizde...
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmenlere müjdeli haber! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmenlere müjdeli haber! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Tekin mazerete bağlı olarak yer değiştirmek isteyen öğretmenler için ek yer değiştirme hakkı tanıdıklarını açıkladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 81 ilde kızartma yağı denetimi başlayacak Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 81 ilde kızartma yağı denetimi başlayacak Toplum sağlığını tehdit eden olası durumların önüne geçilmesi için adımlar atılmaya devam ediliyor. Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından işletmelere yönelik yeni bir denetimin başlatılacağını açıkladı.
Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok Ankara ulaşımı için bir araya geldi Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok Ankara ulaşımı için bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ak Parti tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Turgut Altınok ile bir araya geldi. Görüşmede Ankara'da önümüzdeki dönem için planlanan projeler masaya yatırıldı.
Meral Akşener açıkladı! İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu oldu Meral Akşener açıkladı! İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu oldu Merakla beklenen açıklama geldi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamayla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak duyurdu.
Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri yapıldı mı, ne zaman, ne kadar yapılacak? Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri yapıldı mı, ne zaman, ne kadar yapılacak? Doğal gaz tüketim desteği ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 2024 yılında ne zaman ve kaç TL tutarında doğal gaz tüketim desteği ödemesi yapılacağı merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! İki fakülte kuruldu bir yüksekokul ve fakülte kapatıldı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! İki fakülte kuruldu bir yüksekokul ve fakülte kapatıldı Ülkemizde Cumhurbaşkanı Kararları, yönetmelik, tebliğler gibi pek çok karar Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanarak kamuoyunun bilgisine sunuluyor. Son olarak bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararı ile iki fakültenin kurulduğu, bir yüksekokul ve fakültenin de kapatıldığı öğrenildi.
ONLİNE BAŞVURU EKRANI | Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı ONLİNE BAŞVURU EKRANI | Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her gün farklı meslekler için personel alımını duyurmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı yapılacak. KPSS'siz yapılacak olan paketleme işçisi alımında detaylar açıklandı.