Gündem

AFAD son dakika duyurdu! Adana'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD son dakika duyurdu! Adana'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son açıklamaya göre Saimbeyli merkezli 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Konu hakkında açıklamalar yapıldı.
Kuvvetli kar yağışı kapıda! Meteoroloji'den 31 il sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi Kuvvetli kar yağışı kapıda! Meteoroloji'den 31 il sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte kar yağışına karşı 31 kentte sarı ve turuncu kodlu uyarının verildiği ifade edildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yayımlandı! 26 Ocak 2024 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından görevde yükselme ve unvan değişikliği kararının yayımlandığı ifade edildi.
İsveç'in, NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı! İsveç'in, NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün yaşanan son gelişmeye göre genel kurulda yapılan görüşmeler sonucunda İsveç'in, NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandığı ifade edildi.
46 bin deprem konutunun kura çekim tarihi belli oldu! 46 bin deprem konutunun kura çekim tarihi belli oldu! Bugün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda Kahramanmaraş için TOKİ konut kura çekimlerinin ne zaman yapılacağına yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu.
Malatya depreminin ardından Naci Görür'den açıklama geldi! Malatya depreminin ardından Naci Görür'den açıklama geldi! Bugün Malatya'da çevre illerden de hissedilen 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu depremin ardından uzman isim Naci Görür konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Son dakika deprem! Çevre illerden hissedilen 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika deprem! Çevre illerden hissedilen 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika deprem haberleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ediyor. AFAD'dan alınan son dakika haberine göre, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini öğrenildi. Bu depremin hemen arkasından 4,7'lik bir sarsıntı daha yaşandığı öğrenildi.
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Askeri uçak acil iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Askeri uçak acil iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kayseri'den kalkan fakat acil iniş yapmak zorunda olan askeri uçak hakkında resmi açıklama geldi. Bakanlık uçaktakilerin sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.
Bir vatandaşın Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Gemoloji laboratuvarı ile yaşadığı olağandışı deneyim Bir vatandaşın Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Gemoloji laboratuvarı ile yaşadığı olağandışı deneyim Bir vatandaşın, ülkemizin önemli kurumlarından Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Gemoloji laboratuvarı ile yaşadığı olağandışı deneyim, kamuoyunun dikkatini çekmekte.
Son dakika duyuruldu! Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Son dakika duyuruldu! Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı. Başvuru yapanlar, sonuçlarına erişim sağlamaya başladı.
2024 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı! Sorgulama ekranına nereden bakılır 2024 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı! Sorgulama ekranına nereden bakılır
Ankara'da terör örgütüne yönelik Kahramanlar-46 operasyonu düzenlendi Ankara'da terör örgütüne yönelik Kahramanlar-46 operasyonu düzenlendi Aralarında Ankara'nın da olduğu 9 ilde terör örgütlerine yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. "Kahramanlar-46" adı verilen operasyonda bir çok şüphelinin kıskıvrak yakalandığı açıklandı.