Gündem

YSK Başkanı Yener açıkladı! Partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu YSK Başkanı Yener açıkladı! Partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu YSK Başkanı Ahmet Yener tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 2024 yerel seçimlerinde partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu.
ABD'den Türkiye hamlesi! F-16 satışına onay verildi ABD'den Türkiye hamlesi! F-16 satışına onay verildi ABD'den son dakika hamlesi geldi. Yapılan açıklamayla ABD hükümeti, Türkiye’ye F-16 jetlerinin satılmasına onay verdi. Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine onay vermesi ardından beklenen ABD hamlesi gerçekleşti.
Deprem uzmanı 7,4 büyüklüğünde deprem bekleniyor dedi risk altındaki o illeri açıkladı! Milyonlar o bölgede yaşıyor tehlike kapıda Deprem uzmanı 7,4 büyüklüğünde deprem bekleniyor dedi risk altındaki o illeri açıkladı! Milyonlar o bölgede yaşıyor tehlike kapıda Ülkemizin bir deprem bölgesinde yer alıyor olması ile beraber yaşanan her deprem de endişe yaratmaya devam ediyor. Depremler endişeleri artırırken Son olarak Malatya ve İzmir'de yaşanan depremler nedeniyle yeniden korku yaşamaya başlayan vatandaşlar araştırmalarına devam ederken uzman isimden 7,4 büyüklüğünde deprem beklentisine ilişkin açıklama geldi.
Atama kararları Resmi Gazete'de! 3 ilin emniyet müdürü, 127 ilçenin kaymakamı ve 20 vali yardımcısı değişti Atama kararları Resmi Gazete'de! 3 ilin emniyet müdürü, 127 ilçenin kaymakamı ve 20 vali yardımcısı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 ile yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
AFAD son dakika 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu AFAD son dakika 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu Son dakika depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Son dakika deprem haberlerine bir yenisi daha eklenirken 5,1 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı.
Ankara'da Çocuk müstehcenliği operasyonu! Yurt genelinde tutuklamalar yapıldı Ankara'da Çocuk müstehcenliği operasyonu! Yurt genelinde tutuklamalar yapıldı Ankara'da okuyanların kanını donduran olayda müstehcen içeriklerde çocukların kullanılmasında adı geçen isimlere operasyon düzenlendi. Yurt genelinde yapılan operasyonlarda bir çok kişi tutuklandı.
Ankara’da devlet kurumuna 18-30 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı Ankara’da devlet kurumuna 18-30 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı Kamu kurumları, kurumlar içerisindeki açık personel alımlarını doldurmak için dönemsel olarak personel alım ilanlarını yayımlıyor. Aktarılan son habere göre Ankara'da devlet kurumuna 18-30 yaş arası temizlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak başladı.
Öğrenciler veliler MEB tüm okullarda son dakika yasakladı! Bunu yapan öğretmenler yandı Öğrenciler veliler MEB tüm okullarda son dakika yasakladı! Bunu yapan öğretmenler yandı Milli Eğitim Bakanlığı 81iilde geçerli olan yeni yasak kararını duyurdu. Bu yasak sadece öğretmenlere geldi!
Bu çiçeği koparırsanız 387 bin TL ceza ödeyeceksiniz Bu çiçeği koparırsanız 387 bin TL ceza ödeyeceksiniz Baharı müjdeleyen bir bitki türü olan Kardelen Çiçeği'ne ilgi bu senede artarak devam ediyor. Kardelen Çiçeği koparanın on binlerce lira para cezası ödeyeceği bir çiçek olarak biliniyor.
Sağlık-Sen üniversite sağlık çalışanlarının sorunlarını YÖK'e taşıdı! Sağlık-Sen üniversite sağlık çalışanlarının sorunlarını YÖK'e taşıdı! Ankara'da bugün sağlık çalışanları için önemli bir görüşme yapıldı. Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve beraberindeki heyet YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti.
Siyasi partilerin yerel seçim oy pusulasındaki yerleri yarın belli olacak Siyasi partilerin yerel seçim oy pusulasındaki yerleri yarın belli olacak 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala önemli bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre hangi partinin oy pusulasında hangi sırada yer alacağı yarın yapılacak kura sonucu belli olacak.
MGM'den sarı kodlu alarm verildi! 31 ilde milyonlarca nüfusa duyuruldu geliyor gelmekte olan MGM'den sarı kodlu alarm verildi! 31 ilde milyonlarca nüfusa duyuruldu geliyor gelmekte olan Hava durumu ile ilgili gelişmeler vatandaşların yakın gün deminde yer alıyor. Meteoroloji tarafından hava durumuna ait veriler açıklanmaya devam ederken bu kez 31 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı verildiği öğrenildi.