Gündem

İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'ne silahlı saldırı düzenlendi! İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'ne silahlı saldırı düzenlendi! Bugün İstanbul Sarıyer'de bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Konu ile ilgili bakanlık tarafından da açıklamalar yapıldı.
Bakan Yumaklı'dan şap hastalığı açıklaması! Bakan Yumaklı'dan şap hastalığı açıklaması! Bugün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından gündeme gelen şap hastalığı hakkında açıklamalara yer verildi. Yapılan açıklamalarda şap hastalığına karşı rutin aşılamalarından bahsedildi.
Kamu kurumuna ehliyetli 18 yaş üstü şoför alımı başladı Kamu kurumuna ehliyetli 18 yaş üstü şoför alımı başladı Kamu kurumunda çalışmak isteyen ve iş arayanlar için yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan personel alım ilanının detaylarına göre kamuya ehliyetli 18 yaş üstü şoför alımı için başvurular başladı. İşte şartlar ve detaylar..
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri İyi maaşlı ve geleceği olan bir meslekte çalışmak isteyen kişiler için yapılan son açıklama ile birlikte Türkiye'de en çok kazandıran mesleklerin belli olduğu ifade edildi.
Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL Bankkart TL ödenecek! Detaylar açıklandı Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL Bankkart TL ödenecek! Detaylar açıklandı Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre banka müşterilerine net 3 bin TL Bankkart TL ödeneceği ifade edildi. Detaylar belli olurken, kampanyanın yakın zamanda sona ereceği açıklandı.
Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı! Kadın erkek işe alınacak Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı! Kadın erkek işe alınacak İŞKUR üzerinden Türkiye geneli farklı personeller için personel alımı devam ediyor. Aktarılan son habere göre deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar beli oldu. İşte paketleme işçisi alım şartları..
TOKİ 250 kişinin mağdur edildiği iddialarına cevap verdi TOKİ 250 kişinin mağdur edildiği iddialarına cevap verdi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında kuruma yönelik yapılan bir eleştiriye cevap verildi. Söz konusu 250 kişinin mağdur edildiği iddiaları kesin bir şekilde reddedildi.
Çakarlı araç kullananlara dudak uçuklatan ceza! Tam 5 Milyon TL Çakarlı araç kullananlara dudak uçuklatan ceza! Tam 5 Milyon TL Ülkemizde bir çok defa tartışma konusu olan ve devlet araçları haricinde hiç bir yetkisi olmadan araçlarında çakar lamba kullananlara verilen ceza ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı.
Başvuru için son gün! Tarım Bakanlığı uzman yardımcısı alımı yapacak Başvuru için son gün! Tarım Bakanlığı uzman yardımcısı alımı yapacak Ocak ayı için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre sınav ile uzman yardımcısı alımlarının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru için gerekli olan şartlar beli oldu.
Korku dolu anlar! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde araç alev alev yandı Korku dolu anlar! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde araç alev alev yandı Bugün İstanbul, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir araç alev alev yandı. Yaşanan korku dolu olayda yer yer patlamaların olduğu yangında köprüde trafik yoğunluğu yaşandı.
Kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji sarı ve turuncu kodlu uyarıları peş peşe duyurdu Kuvvetli kar yağışı geliyor! Meteoroloji sarı ve turuncu kodlu uyarıları peş peşe duyurdu Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre belirli illerde kar yağışına karşı uyarıların verildiği ifade edildi. Bu çerçevede kuvvetli kar yağışının beklendiği belirtildi.
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları nedir? Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları nedir? Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda bu sene toplamda 35 bin personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru şartları merak konusu oldu.