Gündem

2024 EKPSS tercihleri sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 EKPSS tercihleri sonuçları ne zaman açıklanacak? Kamu kurumlarında görev yapmak üzere engelli adayların başvuruları EKPSS adıyla alınmıştı. EKPSS tercihlerinin alınması ile beraber sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edildi.
Sarıyer'deki kilise saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Sarıyer'deki kilise saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria Kilisesi'ne yönelik düzenlenen silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kar maskeli saldırganların kiliseye giriş anları an be an güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
2024 GSB Yurt Time Spor başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 GSB Yurt Time Spor başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesinin ne anlama geldiği merak edilirken bir yandan da başvuruların alınması ile beraber sorular arttı. Başvuruların alınmasının ardından öğrenciler de sonuçların ne zaman açıklanacağına odaklandı.
MASAK ve YÖK'ten üniversite öğrencilerine ağır hapis cezası uyarısı geldi MASAK ve YÖK'ten üniversite öğrencilerine ağır hapis cezası uyarısı geldi Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) son günlerde üniversite öğrencilerinin para karşılığı banka hesaplarını başkalarına kullandırttığının tespit edildiğini açıkladı. MASAK bundan dolayı öğrencilerin çok ciddi cezalarla karşı karşıya kalabileceği noktasında uyarıda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman, nerede yapılacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sınavları ne zaman, nerede yapılacak? Kamu kurumlarındaki istihdam fırsatları yeni bir iş arayışında olanlar tarafından yakından takip ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 1071 personel alımı yapılacağı kaydedilirken söz konusu alıma ilişkin detaylar da merak konusu oldu.
15 tatil uzatıldı mı, ne zaman sona erecek? 15 tatil uzatıldı mı, ne zaman sona erecek? Okullarda birinci dönemin sona ermesi ve öğrencilerin 15 günlük tatil yapma hakkı elde etmesi ile beraber araştırmalar da başladı. 15 günlük tatilin uzatılıp uzatılmadığına ilişkin sorulara yanıt aranırken detaylar da MEB'in açıklaması ile belli oldu.
Ankara simidine yapılan zam iptal edildi! İşte yeni fiyat Ankara simidine yapılan zam iptal edildi! İşte yeni fiyat Başkent Ankara'da geçtiğimiz günlerde Simit fiyatının 15 liraya yükseltildiği açıklaması yapılmış, günlük hayatta sıklıkla tükettiği simidin fiyatının bu rakamlara çıkması büyük tepkiye sebep olmuştu. Yaşanılanların ardından Ankara'da simit fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
2024 MSB Sözleşmeli Er başvuruları nereden, nasıl yapılır? 2024 MSB Sözleşmeli Er başvuruları nereden, nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı tarafından on binlerce vatandaşın merakla beklediği açıklama yapıldı. MSB 2024 Yılı Sözleşmeli Başvurularını açıkladı. 2024 yılı Sözleşmeli Er Başvuruları nereden yapılır ve nasıl yapılır sorularının cevabı verilmiş oldu.
Alper Gezeravcı, uzay yolculuğunda merak edilenleri anlattı Alper Gezeravcı, uzay yolculuğunda merak edilenleri anlattı Uzaya çıkan ilk Türk astronot olan Alper Gezeravcı, Türkiye Uzay Ajansı’nda bulunan basın mensuplarına uzay yolculuğunda merak edilenleri anlattı.
Motorine bir zam daha! Tarihte ilk defa o rakama ulaşacak Motorine bir zam daha! Tarihte ilk defa o rakama ulaşacak Son günlerde sıklıkla artan akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Son gelecek zam sonrası fiyatlar ülke tarihindeki en yüksek seviyesini görmüş olacak.
Santa Maria Kilisesi'ne yönelik saldırı düzenleyen şahıslar yakalandı! Santa Maria Kilisesi'ne yönelik saldırı düzenleyen şahıslar yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da bulunan Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen Pazar ayinine saldıran ve bir kişinin ölümüne neden olan şahısların yakalandığını açıkladı.
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 6,4 milyar kiralık kamu alacığında tahsil işlemleri başladı Ticaret Bakanlığı duyurdu! 6,4 milyar kiralık kamu alacığında tahsil işlemleri başladı Ticaret Bakanlığı tarafından iç ve dış ticarette haksız rekabetle ilgili yürütülen soruşturmalar kapsamında toplam 6,4 milyar liralık kamu alacağının tahsili başladı.